Menu

Ajax Fun Games Ajax - PSV

De twintig deelnemers aan de Ajax Fun Games waren wel een beetje zenuwachtig. Dat was niet zo zeer omdat ze allerlei oefeningen moesten doen op het veld van de ArenA, maar meer omdat de wedstrijd Ajax - PSV op het programma stond. Gelukkig presteerden de Ajacieden net zo goed als de deelnemers aan de Fun Games, want Ajax won met 2 - 1 van PSV!

De deelnemers van deze Ajax Fun Games De deelnemers van deze Ajax Fun Games
Met de bal strak aan de voet worden de pylonnetjes opzij gezet Met de bal strak aan de voet worden de pylonnetjes opzij gezet
Deze deelnemer kon zéér goed dribbelen. Dat is te zien aan z'n stijl.. Deze deelnemer kon zéér goed dribbelen. Dat is te zien aan z'n stijl..
Met een mooie trap wordt de bal in het doel geschoten Met een mooie trap wordt de bal in het doel geschoten
De andere deelnemers kijken of dit schot in het doel gaat De andere deelnemers kijken of dit schot in het doel gaat
Ongeduldig wordt er gewacht tot ze zelf aan de beurt zijn om te schieten Ongeduldig wordt er gewacht tot ze zelf aan de beurt zijn om te schieten
En dit zijn de finalisten! En dit zijn de finalisten!

Dit keer zijn er twee winnaars: Martijn Blom en Michel Bosman. Beide heren hebben een uitnodiging voor de laatste thuiswedstrijd gewonnen. In de Ajax Fun Games van deze wedstrijd nemen zij het op tegen alle winnaars van de Ajax Fun Games van dit seizoen.