Menu

Ajax Fun Games Ajax - Willem II

Op zondag 12 april speelde Ajax thuis in de ArenA een wedstrijd tegen Willem II. In de rust betraden weer 12 kids het veld om de Fun Games te spelen!
Kijk hier voor meer foto's.....


Ajax Fun Games Ajax - Willem II


Op zondag 12 april speelde Ajax thuis in de ArenA een wedstrijd tegen Willem II. In de rust betraden weer 12 kids het veld om de Fun Games te spelen!

De zon scheen in de ArenA en de kids hadden er zin in! De zon scheen in de ArenA en de kids hadden er zin in!
Ajax stond in de rust met 5 - 0 voor dus de mascottes moesten ook scoren! Ajax stond in de rust met 5 - 0 voor dus de mascottes moesten ook scoren!
En dat werd volop gedaan! En dat werd volop gedaan!
De kids hadden duidelijk naar de selectie gekeken voor mooie doelpunten! De kids hadden duidelijk naar de selectie gekeken voor mooie doelpunten!
Lucky was erg onder de indruk van de kids en hun voetbalkunsten. Lucky was erg onder de indruk van de kids en hun voetbalkunsten.
De keeper had het er maar druk mee! De keeper had het er maar druk mee!
De enige dame in het gezelschap kon er ook wat van! De enige dame in het gezelschap kon er ook wat van!
Deze keeper deed zijn uiterste best om alle mooie ballen tegengehouden. Deze keeper deed zijn uiterste best om alle mooie ballen tegengehouden.
Pas maar op, ik kom eraan! Pas maar op, ik kom eraan!
Het publiek reageerde enthousiast op de kids! Het publiek reageerde enthousiast op de kids!
Er werden mooie schijnbewegingen gemaakt! Er werden mooie schijnbewegingen gemaakt!
De Fun Games waren weer spectaculair! De Fun Games waren weer spectaculair!
Het publiek bedankte de kids daarom met een mooi applaus tijdens de ereronde. Het publiek bedankte de kids daarom met een mooi applaus tijdens de ereronde.

Momenteel is het niet meer mogelijk om je aan te melden als mascotte. Zodra dit weer kan zullen wij het communiceren via het Ajax Kids Club-blad en de Ajax Kids Club-site.