Menu

Ajax Fun Games Ajax-Willem II

Lucky en de deelnemers van de Ajax Fun Games stonden om 13.00 uur op zondag 28 september al te trappelen van ongeduld om hun kunsten te vertonen op de grasmat van hun idolen.

Ajax Fun Games, hèt spel voor Ajax Kids Club leden!
Lucky heeft samen met ABN AMRO en adidas iets nieuws bedacht: de Ajax Fun games. Een super spel alleen voor Ajax Kids Club leden en ABN AMRO-rekeninghouders! Elke competitiethuiswedstrijd kunnen 20 kinderen hun voetbalkunsten laten zien. Lucky is er natuurlijk bij om iedereen aan te moedigen. En je hoeft niet persé te winnen hoor, gewoon voor de fun meedoen kan ook!
Hoe gaat het spel in zijn werk? De Ajax Fun Games zijn een serie voetbaloefeningen die ook bij Ajax worden gedaan. Doordat iedereen op dezelfde wijze de games uitvoert zijn de scores vergelijkbaar. Je kunt ze dus vergelijken met de andere deelnemers maar ook met de spelers. Er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met leeftijd, want anders win je natuurlijk niet van een Ajax-speler. De games beginnen bij 6 jaar, dus de deelnemers van 6 jaar staan op 0 seconden. Voor elk jaar dat de deelnemer ouder dan 6 jaar is worden 2 strafseconden (handicap) bij de totaaltijd opgeteld. Door de berekening van de scores is alles mogelijk en kan je zelfs Rafael van der Vaart verslaan...! Een aantal spelers hebben voor de wedstrijd de games uitgevoerd en dat laten we op het stadionscherm zien.
De oefeningen bestaan uit de score-oefening en de dribbeloefening. Het Ajax Fungames parcours moet zo snel mogelijk worden afgelegd en daarna worden de tijden vergeleken met de andere deelnemers. De 8 snelste deelnemers mogen in de rust hun kunsten vertonen op de grasmat! Stel je voor: de spelers zijn even rusten en jij mag gewoon in een bomvolle ArenA voetballen... samen met Lucky!

Hieronder vind je de deelnemers en hun eindtijden:

Vooraf moet er natuurlijk eerst worden gerekt en gestrekt! Vooraf moet er natuurlijk eerst worden gerekt en gestrekt!
De trainer geeft aanwijzingen hoe de dribbeloefening moet worden gedaan. De trainer geeft aanwijzingen hoe de dribbeloefening moet worden gedaan.
Natuurlijk moedigt Lucky de deelnemers fanatiek aan. Natuurlijk moedigt Lucky de deelnemers fanatiek aan.
Even kijken hoe de concurrenten de score-oefening uitvoeren... Even kijken hoe de concurrenten de score-oefening uitvoeren...
Goed naar de bal kijken en dan keihard schieten! Goed naar de bal kijken en dan keihard schieten!