Menu

Ajax Fun Games, hèt spel voor Ajax Kids Club-leden!

Lucky heeft samen met ABN AMRO en adidas iets nieuws bedacht: de Ajax Fun games. Een super spel alleen voor Ajax Kids Club-leden en ABN AMRO Ajax-rekeninghouders! Elke competitiethuiswedstrijd kunnen 20 kinderen hun voetbalkunsten laten zien. Lucky is er natuurlijk bij om iedereen aan te moedigen.

En je hoeft niet echt te winnen hoor, gewoon voor de fun meedoen kan ook!

Hoe gaat het spel in zijn werk?
De Ajax Fun Games bestaan uit een serie voetbaloefeningen, die ook bij Ajax worden gedaan. Doordat iedereen op dezelfde wijze de games uitvoert zijn de scores vergelijkbaar. Je kunt ze dus vergelijken met de andere deelnemers maar ook met de spelers. Er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met leeftijd, want anders win je natuurlijk niet van een Ajax-speler.

Vanaf welke leeftijd mag ik meedoen?
Je kan meedoen vanaf 6 jaar. Ben je 6 dan begin je met 0 seconden straftijd. Voor elk jaar dat je ouder bent dan 6 worden 2 strafseconden (handicap) bij de totaaltijd opgeteld. Door de berekening van de scores is alles mogelijk en kan je zelfs Rafael van der Vaart verslaan...! Een aantal spelers heeft voor de wedstrijd de games uitgevoerd en dat laten we op het stadionscherm zien.

De dribbeloefening De dribbeloefening

Scoren en dribbelen
De Ajax Fun Games bestaan uit een score-oefening en een dribbeloefening. Het Ajax Fun Games parcours moet zo snel mogelijk worden afgelegd. Daarna wordt je tijd vergeleken met de andere deelnemers.

De winnaars
De 8 snelste deelnemers mogen in de rust hun kunsten vertonen op de grasmat! Dan wordt wel de score-oefening iets moeilijker gemaakt: er komt ook nog een keeper op doel!

Stel je voor: de spelers zijn even rusten en jij mag gewoon in een bomvolle ArenA voetballen... samen met Lucky!

De score-oefening...met keeper De score-oefening...met keeper

De uitslagen
Hieronder vind je de uitslagen van de winnaars van de Ajax Fun Games tot nu toe. Ook vind je hier de tijden van een aantal voetballers van De Toekomst, Roy, Pienaar en De Jong.

Meedoen met de Ajax Fun Games?
Wil jij ook een keer meedoen met de Ajax Fun Games? Word dan nu lid van de Ajax Kids Club! Kijk hier voor het aanmeldingsformulier. Vul bij 'Bijzonderheden' in dan je mee wilt doen aan de Ajax Fun Games.

Je kan ook naar www.abnamro.nl/ajax gaan voor meer informatie over de Ajax-rekening van ABN AMRO.