Menu
Ajax gearriveerd in Béziers

Ajax gearriveerd in Béziers

De selectie van Ajax is dinsdagmiddag gearriveerd in Béziers. De Zuid-Franse stad is woensdag het decor van de laatste voorbereidingswedstrijden van Ajax op weg naar de derde voorronde van de UEFA Champions League. Het team van Peter Bosz oefent woensdag tegen Béziers en Olympique Marseille.

Om 16:54 uur landde de selectie op het vliegveld van Béziers. Lasse Schöne en Amin Younes zaten niet in het vliegtuig. De Deen (knieklachten) en de Duitser (liesklachten) ontbreken vanwege lichte blessures. Arek Milik (rust na EK, sluit vrijdag weer aan), Abdelhak Nouri (jeugdinterlands) en Davinson Sánchez (Copa Libertadores) reisden ook niet mee naar Frankrijk.

Klaarstomen voor PAOK
Voor Ajax zijn het de laatste oefenwedstrijden voordat volgende week de derde voorronde van de UEFA Champions League begint. Ajax neemt het hierin op tegen het Griekse PAOK Saloniki. Dinsdag 26 juli staat de thuiswedstrijd op het programma, woensdag 3 augustus volgt de return. Bij winst gaat Ajax door naar de play-offs voor een ticket voor het hoofdtoernooi.

Béziers - Ajax begint woensdag om 15:00 uur en is live te zien via Ajax.nl. Het duel tussen Olympique Marseille en Ajax (live op Fox Sports) begint om 20:00 uur.

#Ajax op weg naar Frankrijk voor de laatste twee oefenduels. 🇫🇷 Goede vlucht boys! #bezaja #maraja

Een foto die is geplaatst door AFC Ajax (@afcajax) op