Menu
Ajax gearriveerd in Turkije

Ajax gearriveerd in Turkije

Ajax is gearriveerd in Turkije. Om even na 14:00 uur landde lijnvlucht XQ 0171 van vliegtuigmaatschappij SunExpress op de luchthaven van Antalya. Ajax verblijft tot zaterdag 15 januari in Belek voor het trainingskamp.

De reis begon vroeg voor de Ajacieden. Rond de klok van half negen in de ochtend arriveerde de selectie op Flughafen Hamburg. Exact om 9:40 uur vertrok het toestel van SunExpress richting Turkije. De drieënhalf uur durende vlucht verliep voorspoedig. Even na 14:00 uur (13:00 uur Nederlandse tijd, in Turkije is het een uur later) maakte de Boeing 737-800 contact met Turkse bodem. De 23 spelers en voltallige technische staf reisden daarna per bus naar het Complex Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in Belek.

De selectie en technische staf verblijven tot zaterdag 15 januari in het oord aan de Turkse Rivièra. Ajax reist op zaterdag naar Istanbul voor de openingswedstrijd van het nieuwe stadion van Galatasaray. Het duel in de Turk Telekom Arena begint om 20:45 uur (plaatselijke tijd, in Nederland 19:45 uur).

Tekst en foto: Ajax.nl