Menu
Ajax geeft Brazilianen voetballes

Ajax geeft Brazilianen voetballes

Ajax heeft een groep medewerkers, relaties en prijswinnaars van Mongeral AEGON een onvergetelijke ochtend bezorgd. Op het trainingscomplex van Palmeiras gaven de technische staf en vijf spelers een clinic aan Braziliaanse gasten van Ajax’ hoofdsponsor.

'Everybody understand?', klinkt het even na 9:00 uur uit de mond van Davy Klaassen. De 18-jarige middenvelder is deze woensdagochtend even niet de benjamin op het trainingsveld. Qua leeftijd misschien nog wel, maar qua ervaring zeker niet. Net als Ricardo van Rhijn, Ruben Ligeon, Lorenzo Ebecilio en Jeroen Verhoeven heeft hij een groep gasten van de Braziliaanse tak van AEGON onder zijn hoede. De leerzame week in Brazilië wordt er voor Klaassen op deze manier nog een stukje leerzamer door. Ook clinics geven hoort immers bij het vak van profvoetballer.

Dankzij de uitgebreide warming-up kunnen de deelnemers na de uitleg direct aan de slag bij hun onderdeel. Met enthousiasme volgen zij de aanwijzingen van de Ajacieden op. Balbeheersing, afwerken op doel; alles komt in een uur tijd voorbij. Helder Molina ziet het tevreden aan. De president van Monegeral AEGON is zelf ook een van de deelnemers. ,,We vinden het een hele eer dat we de kans hebben gekregen om met Ajax te trainen. Het is mooi om te zien hoeveel plezier iedereen deze ochtend heeft. Deze mensen werken normaal gesproken als een team op kantoor en moeten nu als een team een sportprestatie neerzetten. Als plezier daarbij voorop staat komen de resultaten vanzelf.”

Volg Ajax in Brazilië op de voet via Ajax.nl, Ajax TV, Facebook, Twitter @AFCAjax, Hyves en Google+. De verrichtingen van Ajax zijn ook in het Portugees te volgen, waardoor Ajax-fans in Brazilië niets van het bezoek van de landskampioen hoeven te missen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Medewerkers, relaties en prijswinnaars van Monegeral AEGON kregen woensdag een clinic van Ajax. Medewerkers, relaties en prijswinnaars van Monegeral AEGON kregen woensdag een clinic van Ajax.
Davy Klaassen geeft het goede voorbeeld. Davy Klaassen geeft het goede voorbeeld.
De deelnemers kregen allerlei oefeningen voorgeschoteld. De deelnemers kregen allerlei oefeningen voorgeschoteld.
Op weg naar het doel... Op weg naar het doel...
...Góóóóólllll! ...Góóóóólllll!