Menu
Ajax heeft vertrouwen in Eredivisie Live

Ajax heeft vertrouwen in Eredivisie Live

Afgelopen week zijn de plannen van het nieuwe kanaal Eredivisie Live ontvouwd. Ook Ajax is nauw betrokken bij de zender. Aan algemeen directeur Henri van der Aat de vraag wat zijn mening is over het nieuwe tv-kanaal.

,,Allereerst wil ik graag dat de ArenA bij elke thuiswedstrijd vol zit en dat we bij uitwedstrijden gesteund worden door het maximale aantal supporters. Daarnaast kun je niet dichterbij het voetbal komen dan met Eredivisie Live. Het is het kanaal van de clubs, speciaal voor alle fans. Ik heb de plannen gehoord en heb veel vertrouwen in het kanaal.”

Bij de presentatie van afgelopen donderdag werd duidelijk dat het kanaal voor de liefhebber alles biedt wat voetbal te bieden heeft: de wedstrijden, maar ook nieuws, achtergronden, opinie en alle emotie die daarbij hoort. Journalistiek onafhankelijk en met passie voor voetbal; fris en vertrouwd tegelijk. Van der Aat: ,,Wij vinden het vooral belangrijk dat het voor iedereen in Nederland bereikbaar is, en daar zijn we met zijn allen in geslaagd.”

De programmering is ook bekend. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er live wedstrijden met voor- en nabeschouwingen. In beeld gebracht met deskundig commentaar, logische cameravoering en moderne, functionele graphics. Alles in dienst van de wedstrijd en gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan. Zij worden terzijde gestaan door analisten Jan van Halst, Mario Been en Gary Lineker.
Daarnaast biedt Eredivisie Live ook samenvattingen van de afgelopen speelronde. Op de maandagavond presenteert Jan Joost van Gangelen de eigen voetbaltalkshow van Eredivisie Live. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er het Eredivisie Magazine met het laatste nieuws en reportages van de 18 Eredivisie clubs. Van maandag tot en met zaterdag wordt elke dag Ajax TV, Feyenoord TV en PSV TV uitgezonden. Dagelijks is er een dagafsluiting door Johan Derksen en Wilfred Genee, die op geheel eigen wijze het nieuws van de dag doornemen. Van der Aat: ,,Het goede is ook dat het succes van het kanaal rechtstreeks ten goede komt aan de clubs. Dat is goed voor Ajax, want wij hebben een enorm grote achterban, die door het hele land verspreid zit.”


Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen omtrent Eredivisie Livel? Klik dan op onderstaande link en vul je gegevens in!

Meer informatie over Eredivisie Live >>