Menu
Ajax heet nieuwe Partnerclub welkom

Ajax heet nieuwe Partnerclub welkom

Afgelopen zaterdag organiseerde Ajax de jaarlijkse bijeenkomst voor Partnerclubs als kick-off van het seizoen. Daarbij werd een nieuwkomer verwelkomd: vv Unicum.

Unicum is een voetbalvereniging uit Lelystad. Bij Ajax loopt momenteel 1 speler in de opleiding die van de club uit Flevoland afkomstig is: Devyne Rensch. De 16-jarige centrumverdediger is een vaste waarde in Ajax O19.

De champagne mag ontkurkt worden: vv Unicum is Ajax' nieuwe Partnerclub.
De champagne mag ontkurkt worden: vv Unicum is Ajax' nieuwe Partnerclub.

De bijeenkomst - gehouden bij Goldclub Amsterdam Old Course - kende verschillende sprekers en aanwezigen. Zo gaf Laura van Leeuwen (Ajax Coaching Academy) een presentatie over de online leeromgeving en stippelde Bart Logchies (eveneens ACA) een individueel opleidingsproject uit, dat Ajax aangaat met de Partnerclubs.

Ook hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali, coördinator Michel Kreek en coach Edmond Claus gaven acte de présence. Laatstgenoemde vertelde uitgebreid over Kernwaarden en Bovenbouw. Ook Iconix en Lavazza gaven een presentatie.

Het gezelschap genoot ’s avonds in de Johan Cruijff ArenA van het Eredivisie-duel tussen Ajax en sc Heerenveen (4-1) en kon terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Zie onderstaande fotoslider voor een verdere impressie van de bijeenkomst ⤵️

Tekst en beeld: Ajax.nl