Menu
Ajax helpt Haarlem met Business-seats

Ajax helpt Haarlem met Business-seats

HFC Haarlem heeft van Ajax, waarmee de club een samenwerkingsverband heeft, honderd business-seats ter beschikking gekregen voor de wedstrijd Ajax - sc Heerenveen. Deze plaatsen zullen zondag door HFC Haarlem worden aangeboden aan bestaande en potentiële sponsors van de club, die bereid zijn om Haarlem te steunen middels een (uitbreiding van het) sponsorpakket.

De honderd business-seats worden kosteloos beschikbaar gesteld door Ajax. Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: ,,We werken op voetbaltechnisch gebied samen met Haarlem, maar zijn ook van harte bereid om te kijken waar we de club kunnen helpen door ook op ander gebied samen te werken, zoals in het geval van deze actie. Wij zouden het vreselijk jammer vinden als HFC Haarlem verdwijnt, het is een mooie club met een rijke historie.”

Naast het ter beschikking stellen van de business-seats verleent Ajax ook medewerking aan de sms-actie van de stichting Hart voor Haarlem. Deze stichting coördineert de publieksacties om geld bij elkaar te krijgen voor de club. Ajacied Gregory van der Wiel, sympathisant van ‘Hart voor Haarlem’ en oud-jeugdspeler van de Roodbroeken, ondersteunt deze actie. De international heeft een speciale band met Haarlem omdat hij daar een deel van zijn opleiding tot betaald voetballer kreeg. Hij zal alle aanwezige supporters oproepen om ‘HLM Groeten uit Amsterdam’ te sms’en naar 2580 ten behoeve van HFC Haarlem. Daarmee kan een prachtige prijs worden gewonnen. Haarlems hoofdsponsor Brazilian Beach biedt de sms’ers kans op een 14-daagse compleet verzorgde reis naar Brazilië.

,,Wij zijn natuurlijk enorm blij met deze fantastische steun van Ajax”, aldus John Bekkering, commercieel manager van Haarlem. ,,We willen met zoveel mogelijke bestaande en nieuwe sponsors naar deze wedstrijd toe, waarbij we speciale sponsorpakketten hebben ontwikkeld voor bedrijven, die direct een enorme impuls geven aan de club. We verzamelen zondag in de businessclub van Haarlem, waar we een presentatie zullen geven over de huidige stand van zaken en waarbij we de toekomstvisie van de club zullen geven. Daarin gaat het niet alleen over het voetbalgedeelte, maar ook over de sociaal-maatschappelijke activiteiten en de jeugdopleiding van de club.”