Menu

Ajax huldiging wordt groots feest

Als Ajax op zondag 5 mei a.s. landskampioen wordt zullen de kampioenen op feestelijke wijze gehuldigd worden door de supporters en de gemeente Amsterdam. Op het parkeerterrein P2 bij de Amsterdam ArenA vindt een groots feestprogramma plaats. Er is plaats voor 80.000 personen.

Vanaf 13.00 uur zullen er op drie megaschermen beelden van de wedstrijd NEC-Ajax rechtstreeks te zien zijn. De hele wedstrijd wordt dankzij de medewerking van Canal Plus integraal uitgezonden.

Vanaf 15.00 uur volgt een feestelijk programma onder leiding van Wim Bohnenn, die ook in het verleden de Ajax-huldigingen heeft begeleid. Allerlei bekende Amsterdamse artiesten komen optreden. Rond 18.00 uur worden de spelers op het podium gehuldigd door burgemeester Job Cohen en wethouder Sport, Hester Maij.

Op het terrein zijn toiletwagens en kraampjes met eten en drinken. De hele middag worden extra metro?s ingezet van en naar station Strandvliet/ArenA. Supporters wordt aangeraden om van dit openbaar vervoer gebruik te maken.