Menu
Ajax huldigt kampioenen

Ajax huldigt kampioenen

In de rust van de wedstrijd tegen Sparta huldigde Ajax de jeugdteams van de club die kampioen zijn geworden. Ook de kampioenen hooghouden kregen hun prijzen uitgereikt.

De kampioenen van Ajax maakten zondag een ereronde door de ArenA. De kampioenen van Ajax maakten zondag een ereronde door de ArenA.

De F1, E2, E3, D1, D2, D3 en B2 van Ajax werden allen kampioen van het seizoen 2006-2007. In de rust van de wedstrijd van het eerste elftal tegen Sparta werden de kampioenen gehuldigd. De teams liepen, voorzien van bloemen, een trotse ereronde door de bomvolle Amsterdam ArenA. Daarbij werden de jonge Ajacieden hartstochtelijk toegejuicht door de Ajax-supporters.

De drie beste hooghouders werden beloond met een mooie beker. De drie beste hooghouders werden beloond met een mooie beker.

Ook de beste hooghouders van het seizoen werden tijdens de rust in het zonnetje gezet. Melvin de Groot eiste met een score van 1085 de eerste prijs op. Daarmee bleef hij Leroy Alwusu (713) en Jorni Camps (543) voor in de eindstand.

De kampioenen werden als ware helden onthaald op het veld van de ArenA. De kampioenen werden als ware helden onthaald op het veld van de ArenA.