Menu
Ajax in De Lutte gearriveerd

Ajax in De Lutte gearriveerd

Ajax is maandagochtend nog ruim voor het middaguur aangekomen bij landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte. De chauffeur draaide om tien over half twaalf de bus de voor Ajax overbekende parkeerplaats op.

Een select gezelschap stond Ajax al op te wachten bij het landhuishotel De Bloemenbeek en de jongste gastjes, gehuld in Ajax-shirtjes, sloegen snel hun slag om handtekeningen te jagen van de bekende Ajacieden. Een warm welkom was er ook voor Frank de Boer die als speler al in De Lutte en nu voor zijn vijfde achtereenvolgende jaar zich als trainer voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Bij de selectie voegden zich ook Xavier Mous, Sheraldo Becker, Anwar El Ghazi, Queensy Menig en die Zuid Afrikaanse stagiair Haashim Domingo. De vijf jongens van Jong Ajax komen alleen deze maandag een dag meetrainen en gaan ’s avonds weer terug naar Amsterdam.

De eerste training is vanmiddag om half drie bij de plaatselijke SV De Lutte. Ricardo van Rhijn en Viktor Fischer werken in Amsterdam aan hun herstel. Uiteraard zijn de WK-gangers Jasper Cillessen, Daley Blind en Joël Veltman nog niet aangesloten bij de groep.

Ajax blijft tot en met vrijdag in De Lutte, zaterdag volgen oefenduels tegen Achilles '29 en Real Sociedad.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Iets voor twaalf uur draaide de bus het parkeerterrein op. Iets voor twaalf uur draaide de bus het parkeerterrein op.
Lasse Schöne wandelt het hotel binnen. Lasse Schöne wandelt het hotel binnen.
Haashim Domingo (uiterst rechts) sluit ook voor een dagje aan. Haashim Domingo (uiterst rechts) sluit ook voor een dagje aan.
Davy Klaassen staat AT5 te woord. Mitchell Dijks en Nick Viergever betreden het hotel. Davy Klaassen staat AT5 te woord. Mitchell Dijks en Nick Viergever betreden het hotel.
Naar goed Twents gebruik krijgt Tjerk Smeets een krentenmik naar aanleiding van de geboorte van zijn zoontje. Naar goed Twents gebruik krijgt Tjerk Smeets een krentenmik naar aanleiding van de geboorte van zijn zoontje.