Menu

Ajax in de media: Slop na elven

In "Na elven" van de NOS is maandagavond de financieel directeur van Ajax, Jeroen Slop, te gast. Hij geeft toelichting op de vandaag gepresenteerde jaarcijfers en de financiële situatie waarin Ajax verkeert.

In dit programma is ook aandacht voor de replay RBC - Ajax. Deze bekerfinale van 1986 werd zaterdag in Roosendaal overgespeeld ter gelegenheid van de sluiting van De Luiten. Ajax won met 0-1 door een benutte strafschop van Ronald Koeman. "Na elven" wordt 30 oktober om van 23.00 - 23.40 uur uitgezonden op Nederland 2.

Piet Keizer en Ruud Gullit zijn maandagavond 30 oktober te gast in "Godenzonen". De Ajax-expert en de oud-PSV'er discussieren over de gisteren gespeelde topper in Eindhoven. In dit programma van AT5 is verder een samenvatting te zien van de zondag gespeelde wedstrijd PSV - Ajax en de wekelijkse reportage over de D2. Het jeugdelftal won zaterdag de zwaarbevochten wedstrijd in Almere. Ook is er aandacht voor de transfergeruchten rondom Jesper Gronkjaer en de jaarcijfers over 1999 - 2000, die maandagochtend werden gepresenteerd.

"Godenzonen" wordt om 19.00 uur uitgezonden en herhaald om 21.00 uur en 23.00 uur. De presentatie is in handen van Simone Tacx.