Menu
Ajax in shirts Dance4Life

Ajax in shirts Dance4Life

Ajax speelt zondag tegen Heracles Almelo in shirts waarop in plaats van het ABN AMRO-logo het Dance4Life-logo te zien zal zijn. Bekijk hier de metamorfose van het tenue van de Ajacieden.

Ajax - Heracles Almelo is de laatste reguliere competitiewedstrijd waarbij ABN AMRO hoofdsponsor is van de Amsterdamse club. De Bank heeft besloten dit duel op te dragen aan Dance4Life, de internationale organisatie die samen met jonge mensen de strijd aanbindt tegen een probleem van wereldformaat: hiv en aids. Naast het shirtsponsorschap wordt er in de rust en na afloop van het duel een daverend evenement neergezet. Dit alles onder het motto: 'Start dancing, stop aids'.

Dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids. Meer dan de helft van de mensen met hiv is jonger dan 25. Dance4Life roept daarom jongeren over de hele wereld op in actie te komen. ABN AMRO gelooft in het gedachtegoed van Dance4Life en biedt de organisatie daarom tijdens Ajax - Heracles een platform voor haar boodschap.

De afgelopen dagen is er bij Ajax nog hard gewerkt om de ABN AMRO-shirts te veranderen in Dance4Life-shirts. Kijk hieronder hoe dat in zijn werk ging.