Menu
Ajax in VU Kinderstad

Ajax in VU Kinderstad

Ajax bracht maandag het jaarlijkse bezoek aan de VU Kinderstad. Hier een fotoverslag van de bijzondere middag.

Ook de hele kleine kindjes werden met tedere zorgen van de Ajacieden omringd. Ook de hele kleine kindjes werden met tedere zorgen van de Ajacieden omringd.
De Ajacieden signeerden voor ze de afdelingen bezochten hun handtekeningenkaarten op de prachtige trap in VU Kinderstad. De Ajacieden signeerden voor ze de afdelingen bezochten hun handtekeningenkaarten op de prachtige trap in VU Kinderstad.
Edgar Davids maakt een jonge patiënte erg gelukkig met het shirt. Aan het einde van de middag stond haar hele shirt vol met handtekeningen. Edgar Davids maakt een jonge patiënte erg gelukkig met het shirt. Aan het einde van de middag stond haar hele shirt vol met handtekeningen.
John Heitinga en Laurent Delorge maken een patiëntje erg gelukkig met het bezoek. John Heitinga en Laurent Delorge maken een patiëntje erg gelukkig met het bezoek.
Alle Ajacieden zijn erg geïnteresseerd in het verhaal van deze jongen. Alle Ajacieden zijn erg geïnteresseerd in het verhaal van deze jongen.
Ismael Urzaiz, John Heitinga en Gregory van der Wiel poseren met de moeder bij het zieke kindje. Ismael Urzaiz, John Heitinga en Gregory van der Wiel poseren met de moeder bij het zieke kindje.
Met een gipsen been in een rolstoel rijden is niet leuk, maar het wordt iets  dragelijker als John Heitinga je een stukje op weg duwt. Met een gipsen been in een rolstoel rijden is niet leuk, maar het wordt iets dragelijker als John Heitinga je een stukje op weg duwt.
Naar de VU gaan en bij alle kinderen een lach op het gezicht toveren, daar genieten de Ajacieden van. Naar de VU gaan en bij alle kinderen een lach op het gezicht toveren, daar genieten de Ajacieden van.
Dit lieve meisje wordt de ster van de afdeling met zoveel Ajacieden aan haar bed! Dit lieve meisje wordt de ster van de afdeling met zoveel Ajacieden aan haar bed!
Dennis Rommedahl deelt zijn handtekeningenkaart uit aan een kleine patiënt. Dennis Rommedahl deelt zijn handtekeningenkaart uit aan een kleine patiënt.
In Kinderstad is ook een vliegtuig nagebouwd! In februari opent de Kinderstad echt, deze maandag mochten de kinderen kennismaken met het prachtige complex. In Kinderstad is ook een vliegtuig nagebouwd! In februari opent de Kinderstad echt, deze maandag mochten de kinderen kennismaken met het prachtige complex.