Menu

Ajax in zee met nieuwe sponsors

Ajax heeft nieuwe sponsorcontracten afgesloten met HDB Holding BV en Stern Groep NV. HDB Holding BV gaat een overeenkomst aan voor drie jaar en zal bij Ajax de naam Hubo voeren. Stern Groep NV zal zijn naam voor twee jaar aan Ajax verbinden. Mitsubishi, dat al drie jaar als partner aan Ajax was verbonden, gaat de komende twee jaar als sponsor verder. Over de financiële condities van de verbintenissen doet Ajax zoals gebruikelijk geen mededelingen.

Met de komst van Hubo en Stern Groep NV brengt Ajax de groep van sponsors op twaalf. Naast hoofdsponsor ABN AMRO heeft Ajax bovendien partnerovereenkomsten met adidas, Canal+, KPN en Siemens Mobile. De groep sponsors bestaat momenteel uit: ATP Online, BDO Accountants & Adviseurs, Breitling, CSU Total Care, Grolsch, Hubo, Mitsubishi Motors, OAD Reizen, Roto Smeets, Staatsloterij, Stern Groep en Verwelius Bouwen.

Hubo is al jaren zeer actief en succesvol als sponsor in de sportwereld. De doe-het-zelf-keten heeft meer dan 230 filialen in Nederland. Hubo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare naam voor de doe-het-zelver.

Stern Groep is één van de grotere ondernemingen op automotive gebied in Nederland, met Amsterdam als basis. Met ruim 1500 werknemers realiseert Stern Groep een omzet van ruim 600 miljoen euro op jaarbasis. Stern Groep kent drie kernactiviteiten: de exploitatie van autobedrijven, het beheer van benzinestations en de levering van autodiensten.

Ajax reed al vier jaar in Mitsubishi en zal dat ook de komende twee jaar doen. De Mitsubishi’s zullen worden geleverd in een leaseconstructie met Stern Groep NV.