Menu
Ajax in zee met Players United

Ajax in zee met Players United

Voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – VVV-Venlo (7-0) tekende Ajax zondag een driejarig contract met Players United. Samen met het in voetbal gespecialiseerde sportmarketing bureau gaat Ajax de komende jaren camps en clinics organiseren.

,,We hebben het mooiste jeugdcomplex, de beste trainers en de beste spelers”, sprak Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat vlak voor de ondertekening van de overeenkomst. ,,Daarom is de hoogste tijd dat ook wij zelf clinics gaan organiseren. We hebben immers alles in eigen huis. Om het goed te organiseren is het van belang dat we daarbij met een ervaren partij samenwerken. Players United is daarvoor de juiste partner.”

Tijdens de meivakantie en de gehele maand juli kan je dagelijks deelnemen aan unieke Ajax Clinics op Sportcomplex de Toekomst. Ook worden er meerdaagse Ajax Camps bij diverse amateurverenigingen in Nederland georganiseerd.

Sportmarketingbureau Players United heeft een breed georiënteerde specialisatie in alles omtrent voetbal. Het bureau richt zich op onder meer op de organisatie van voetbalevenementen, het adviseren en realiseren van communicatie/pr- en marketingstrategieën en merchandise acties.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees


Op de foto (vlnr): Edo Boonstoppel (Players United), Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat en Guido Albers (Players United).

Bezoek Ajaxcampsenclinics.nl

Ook op de boarding was er zondag aandacht voor Ajax Camps & Clinics. Ook op de boarding was er zondag aandacht voor Ajax Camps & Clinics.
Ga voor meer informatie naar Ajaxcampsenclinics.nl. Ga voor meer informatie naar Ajaxcampsenclinics.nl.