Menu
Ajax initieert online kaartverkoop

Ajax initieert online kaartverkoop

Ajax maakt het de supporters die wedstrijden willen bezoeken vanaf dit seizoen nóg makkelijker om kaarten aan te schaffen. Gewoon vanuit huis kunnen 24 uur per dag tickets worden besteld.

Het hele stadion kleurde voor de wedstrijd rood, wit en zwart

Nadat de KNVB besloot in samenwerking met Primera de activiteiten van TicketBox voort te zetten, bleek er een behoorlijk aantal verkooppunten te verdwijnen. Immers, bijna alle winkels die niet tot Primera behoren, verkopen géén voetbaltickets meer.

In samenwerking met alle clubs is geïnventariseerd waar de knelpunten zouden komen te liggen. Het netwerk van Primera is groot maar niet landelijk dekkend of gelijkwaardig aan het netwerk van verkooppunten door Ticketbox. Aangezien er in Amsterdam en de diverse regio's daaromheen vele verkooppunten zijn verdwenen en supporters van Ajax uit heel het land komen, heeft Ajax een alternatief gevonden in de vorm van een webshop speciaal voor tickets. Iedereen kan na online registratie vanuit huis snel en eenvoudig kaarten kopen voor iedere thuis- en/of uitwedstrijd, waarna de kaarten worden thuisgestuurd.

Daar waar voorheen alleen kaarten voor wedstrijden met vrije verkoop via internet aan te schaffen waren, biedt de nieuwe webshop alle mogelijkheden zoals die inmiddels gebruikelijk zijn. Dit omvat onder meer verkoop met Club Card-verplichting, aanschaffen van omwisselbiljetten, aankoop van kinder- en overige kortingskaarten en het aankopen van de eigen plaats bij diverse (Europese) bekerwedstrijden.

Klik hier om naar de kaartverkoopwebsite te gaan.