Menu

Ajax introduceert Ajax-koffie

Ajax heeft vanaf vandaag zijn eigen koffielijn. Vrijdag presenteerde TIKTAK World of Coffee zijn assortiment Ajax-koffie in de Ajax Brasserie in de Amsterdam ArenA. Ruud Krol, assistent-trainer van Ajax en sinds zijn tijd in Napels een echte koffiekenner en -liefhebber, nam het eerste pak Ajax-koffie in ontvangst.

Als eerste club in Nederland introduceert Ajax z’n eigen koffielijn. Samen met het merk TIKTAK World of Coffee is er een compleet koffie-assortiment ontwikkeld voor de consumenten- en de buitenshuismarkt. Via verschillende verkooppunten, o.a. fanshop, internet, supermarkten en groothandels is Ajax-koffie te koop voor zowel de supporters als de sponsors van Ajax. Met Ajax-koffie genieten zij niet alleen van heerlijke, topkwaliteit koffie maar geven zij Ajax extra financiële support. Als eerste wordt Ajax-koffie van TIKTAK World of Coffee gedronken op de kantoren van Ajax in de Amsterdam ArenA en op sportpark de Toekomst.

Het assortiment Ajax-koffie bestaat uit een brede range van pure, kwalitatief hoogstaande koffiemelanges, te weten:
· Cup: filterkoffie, 500 g
· Capitano: espresso gemalen koffie, 250 g
· Capitano: espresso koffiebonen, 500 g
· Champion: café crème koffiepads, 18 st., 126 g
Om deze productrange compleet te maken is er ook een reeks stijlvolle producten ontwikkeld zoals kop en schotels en speciale cadeauverpakkingen. Speciaal voor de bedrijvenmarkt zijn er Ajax-koffiemachines en disposables (kartonnen drinkbekers) ontwikkeld.

Voor de supporters en sponsors van Ajax is de Ajax-koffie via verschillende kanalen te verkrijgen. De Ajax-selectie van TIKTAK World of Coffee is te koop in de fanshop in de ArenA, via de online shop op ajax.nl, verschillende supermarkten en groothandels.

De introductie van deze nieuwe productrange wordt in eerste instantie uitgebreid ondersteund door o.a. een advertentiecampagne in verschillende Ajax-bladen, stadioncommercial, communicatie op het internet via ajax.nl, reclameborden in de ArenA, rondom de trainingsvelden en op De Toekomst en speciale verkoopacties.

TIKTAK World of Coffee: internationale koffiebeleving anno nu

De tijd dat koffie nog gewoon koffie was ligt ver achter ons. De koffiebeleving anno nu is er één van verrassingen en veelzijdigheid. Een avontuur voor de smaakpapillen en dus een feest voor de fijnproevers. Met de verlangens van de hedendaagse koffieliefhebber in gedachten ontwikkelde TIKTAK een vernieuwend concept: TIKTAK World of Coffee.
Als het om koffie gaat, biedt TIKTAK World of Coffee een wereld aan smaakmakende mogelijkheden. Een heel brede range van kwalitatief hoogstaande koffiemelanges van alleen de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. Maar ook producten zoals ijskoffie, koffiesiropen, Mocha-sauzen, toppings, kop en schotels, chocolaatjes, melkcups, suikersticks tot en met koffiemachines voor de buitenshuismarkt.

TIKTAK/SEGAFREDO ZANETTI NEDERLAND, een zelfstandige dochteronderneming van het Italiaanse espressoconcern Segafredo Zanetti S.p.A. (Bologna), is de organisatie achter het merk TIKTAK World of Coffee. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. De vestiging is Amersfoort fungeert als showroom. Met de merken Segafredo Zanetti en TIKTAK World of Coffee opereert TIKTAK/SEGAFREDO ZANETTI NEDERLAND in zowel de consumentenmarkt (supermarkt, warenhuizen) als de buitenshuismarkt (horeca, bedrijven en instellingen). Tevens wordt het merk TIKTAK World of Coffee via agenten wereldwijd geëxporteerd.