Menu
Ajax introduceert nieuw thuistenue met subtiel retro-element

Ajax introduceert nieuw thuistenue met subtiel retro-element

Ajax introduceert het thuistenue voor seizoen 2018-2019. In de traditionele rode baan zit een subtiel detail: een moderne interpretatie van de print in de adidas-shirts op het EK ’88. Het vertrouwde Ajax-rood komt in het nieuwe thuisshirt ook terug op de schouders en biesjes op de mouwen.

Aan de voorzijde zijn natuurlijk in goud de 3 kampioenssterren te vinden op de borst. In de nek zijn wederom de typisch Amsterdamse Andreaskruizen te vinden in het wit. Bij het broekje en sokken komen, net als bij het shirt, de 3 adidas-strepen terug in rood.  

Bedrukking exclusief bij Ajax
De rugbedrukking is dit jaar wit met rode outline en is exclusief verkrijgbaar via Ajax.

Ajax zaterdag in nieuwe tenue
Ajax speelt zaterdag, in de oefenwedstrijd tegen VVSB (15:00 uur), voor het eerst in het nieuwe thuistenue.

Bestel het nieuwe thuistenueNieuwe trainingslijn
In aanloop naar het nieuwe thuistenue introduceerden Ajax en adidas deze week ook een nieuwe trainingslijn. Deze bestaat uit een rode top met rode strepen, en zwarte broek. Deze 2e trainingslijn zal behalve door de staf ook door spelers gedragen worden bij de warming-up en op de reservebank. Bovendien is nu ook het nieuwe keeperstenue en bijpassende trainingswear beschikbaar, in ‘stone' kleur. 

Zaterdag in de winkel, nu al online te bestellen
Het nieuwe thuistenue, alsmede de nieuwe trainings- en keeperskleding zijn per direct verkrijgbaar via Ajaxshop.nl. De verkoop in de Ajax Fanshop Kalverstaat en de Ajax Fanshop ArenA begint zaterdag.

Bestel het nieuwe thuistenue