Menu
Ajax introduceert uittenue 2018-2019

Ajax introduceert uittenue 2018-2019

Ajax speelt het seizoen 2018-2019 in een zwart uittenue, met gouden accenten. De witte streep aan de voorkant en 3 strepen opzij geven het shirt een frisse uitstraling. De rugbedrukking op het shirt is goud, waarbij de namen en nummers een witte omlijning krijgen.

Behalve het uittenue introduceert Ajax ook de nieuwe trainingscollectie en 2 adidas-artikelen met het oude Ajax-logo. Alle items zijn direct verkrijgbaar, onder meer in de nieuwe Ajax Fanshop Kalverstraat, de Ajax Fanshop ArenA en via Ajaxshop.nl.

Bedrukking exclusief bij Ajax
In de nek van het uitshirt zijn opnieuw 3 Andreaskruizen te zien, als verwijzing naar Amsterdam. Het uittenue bestaat verder uit een zwart broekje en zwarte kousen. Waar nodig kan gekozen worden voor een goud broekje met witte sokken, afhankelijk van de tegenstander. In deze alternatieve outfit komen de 3 kleuren van het shirt terug in de gehele outfit. De bedrukking van het nieuwe uitshirt is exclusief bij Ajax verkrijgbaar.

Bestel het nieuwe uittenueVrijetijdskleding met oude logo
Exclusief voor fans zijn voor het eerst 2 lifestyle-artikelen te koop met het oude Ajax-logo. Het logo is zowel in het carbonkleurige sweatshirt als de bijpassende joggingbroek geborduurd.

Nieuwe trainingscollectie
De nieuwe Ajax-trainingspakken van adidas zijn vanaf nu ook verkrijgbaar. Hierbij is, in lijn met het uitshirt, gekozen voor een goudkleurig jack met carbonkleurige strepen, en bijbehorende broek met tegenovergestelde kleurencombinatie. Ajax draagt aan het eind van dit seizoen, tijdens de afsluitende trip naar Dubai, voor het eerst de nieuwe trainingscollectie.

Justin Kluivert in de nieuwe trainingscollectie.
Justin Kluivert in de nieuwe trainingscollectie.
Bestel de nieuwe trainingscollectieStartschot voor Ajax Fanshop Kalverstraat
De lancering van het nieuwe uitshirt valt samen met de officiële opening van de Ajax Fanshop Kalverstraat. Deze is vanaf nu geopend en hier start per direct de verkoop van het uittenue en de trainingscollectie. Daarnaast zijn deze items, zoals gebruikelijk, ook te koop in de Ajax Fanshop ArenA of te bestellen via Ajaxshop.nl.

Naar Ajaxshop.nl