Menu
"Ajax is de beste club van de wereld!"

"Ajax is de beste club van de wereld!"

Ajax is sinds maandag op trainingskamp in De Lutte, een plaatsje in het oosten van het land. De kids van de St. Plechelmus School in De Lutte hebben deze week erg veel geluk, want het trainingsveld van Ajax ligt naast hun school!

Marco Withag legt uit dat alle kids een uurtje vrij hadden gekregen van de juf om naar de training te kijken. Hij was hier erg blij om, want wat is er nu leuker dan tijdens schooltijd naar Ajax te kijken!

Na een vroege bosloop werd er om 10.30 uur weer getraind Na een vroege bosloop werd er om 10.30 uur weer getraind

Devry Strijkveen geeft aan dat ze ook vooral aan de rand van het veld staat om een handtekening te 'scoren'. En ze wil ook laten weten aan alle lezers van de website van de Ajax Kids Club: "Ajax is de beste club van de wereld!"

Na de training werd er gerust en kon de selectie zich voorbereiden op de oefenwedstrijd tegen Quick ´20 Na de training werd er gerust en kon de selectie zich voorbereiden op de oefenwedstrijd tegen Quick ´20

Daniek Vaneker is erg blij dat Ajax in De Lutte is komen trainen, want ze is een grote fan van Wesley Sneijder. Ze is er ook van overtuigd dat Ajax de hele week zal winnen, want "Ajax wint altijd", volgens Daniek.