Menu
Ajax is klaar voor Celtic

Ajax is klaar voor Celtic

Ajax trainde vrijdag voor het laatst voor de oefenwedstrijd tegen Celtic. Trainer Frank de Boer zag Nicolai Boilesen deels weer meetrainen met de groep. Ook trainde de Deen gedeeltelijk apart met de fysiotherapeut. Ook Theo Janssen verdeelde zijn tijd over de groep en een individueel programma.

Boilesen herstelt voorspoedig van een hamstringkwetsuur. Het was de eerste keer, na een lange periode, dat Boilesen weer mochten proeven van de groepstraining. Janssen kampt met een lichte kuitblessure. De middenvelder ondergaat zaterdagochtend een laatste test, die moet uitwijzen of hij 's avonds tegen Celtic kan spelen. De Ajacieden werden aan het einde van de training verdeeld over twee groepen. Op twee velden werden kleine partijen gespeeld. Drie doelmannen, Kenneth Vermeer, Jasper Cillessen en Mickey van der Hart, was niet voldoende voor de twee wedstrijdveldjes. De jarige keeperstrainer Carlo l'Ami toonde zich een prima stand-in.

Tekst en foto's

Lasse Schöne laat zich niet van de bal zetten door Ricardo van Rhijn. Lasse Schöne laat zich niet van de bal zetten door Ricardo van Rhijn.
Conditietrainer/hersteltrainer Björn Rekelhof ontfermde zich af en toe over Gregory van der Wiel. Conditietrainer/hersteltrainer Björn Rekelhof ontfermde zich af en toe over Gregory van der Wiel.
Carlo l'Ami droeg zijn steentje als gelegenheidsdoelman bij aan de training. Carlo l'Ami droeg zijn steentje als gelegenheidsdoelman bij aan de training.