Menu
Ajax Jaarboek ligt in de winkel

Ajax Jaarboek ligt in de winkel

Martin Jol ontving donderdag op de Toekomst het het eerste exemplaar van het officiële Ajax Jaarboek 2009 – 2010. Een dag later, in de rust van Ajax - Chelsea, kreeg ook oud-Ajacied Gabri een exemplaar. Voor alle Ajacieden is het vernieuwde Ajax Jaarboek nu verkrijgbaar in de Ajax Fan Shop én de boekwinkel.

Bij deze uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen, waarin onder meer de KNVB Beker werd veroverd, zit ook een gratis dvd met alle Ajax-doelpunten uit het afgelopen seizoen. Op de dvd komen alle Ajax-goals nog een keer voorbij. Het is onder meer genieten van het doelpunt van Urby Emanuelson tegen PSV (door de kijkers van Ajax TV verkozen tot Ajax-goal van het seizoen), de scoringsdrift van Luis Suarez, de treffers én assists van Marko Pantelic, het eerste doelpunt van Christian Eriksen en de winnende goals van Gregory van der Wiel en Toby Alderweireld. Plus natuurlijk alle treffers die bijdroegen aan de achttiende bekerwinst van Ajax.

Het 160 pagina’s tellende officiële Ajax Jaarboek is samengesteld door Ronald Jonges en Michel Sleutelberg en kost 17,50 euro.

Tekst: Ajax.nl
Foto boven: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Gabri ontving bij zijn afscheid vele cadeau's, waaronder het gloednieuwe Ajax Jaarboek 2009-2010. Gabri ontving bij zijn afscheid vele cadeau's, waaronder het gloednieuwe Ajax Jaarboek 2009-2010.
Het vernieuwde Ajax Jaarboek.