Menu
Ajax Kick Off nu gratis bij alle thuisduels

Ajax Kick Off nu gratis bij alle thuisduels

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe jaargang Ajax Kick Off. De Kick Off is dit jaar groter, mooier en completer dan ooit tevoren! En dit seizoen is bij elke thuiswedstrijd het officiële programmablad van Ajax gratis.

Voor alle bezoekers van het stadion is de Kick Off voortaan gratis. Dus niet alleen woensdag tegen Slavia Praag, maar bij alle thuiswedstrijden in het seizoen 2007-2008. Iedereen die Ajax in de ArenA komt steunen, krijgt dit blad aangeboden door Ajax en zijn partners en sponsors.

De nieuwe Ajax Kick Off is meer dan een gewoon programmaboekje; het is het complete blad over Ajax voor iedere Ajax-supporter, in het stadion én thuis. Daarom is het ook mogelijk om de Kick Off thuis te ontvangen. Wie niet bij alle thuiswedstrijden aanwezig kan zijn maar toch alles wil lezen over Ajax, kan zich voor €35 een jaar lang abonneren op de nieuwe Kick Off. U krijgt dan voor elke thuiswedstrijd de Kick Off thuisbezorgd. Vul de bon op pagina 28 van Kick Off nummer 1 in en u bent ervan verzekerd dat u optimaal meeleeft met het reilen en zeilen van uw club. Zo mist u niets!