Menu
Ajax Kids Club Kleedkamertour

Ajax Kids Club Kleedkamertour

Zaterdag 10 januari organiseerde de Ajax Kids Club weer een kleedkamertour. Kids liepen de tour in groepen van 20 en kwamen op plekken die normaal gesproken gesloten zijn voor publiek. Spannend! Kijk snel verder voor foto's!


Ajax Kids Club Kleedkamertour


Zaterdag 10 januari organiseerde de Ajax Kids Club weer een kleedkamertour. Kids liepen de tour in groepen van 20 en kwamen op plekken die normaal gesproken gesloten zijn voor publiek. Spannend!
De Ajax Kids Club-leden gingen allereerst naar de kleedkamers van de selectie. Daar ging iedereen op de foto op de stoel van zijn/haar favoriete Ajax-speler. Er werd een kijkje genomen in de ruimte van de fysiotherapeut, de douche, het zwembad en de sauna. Verder gingen de kids naar de perskamer, de bestuurskamer en ook het stadion werd even bekeken. Er werd volop gefotografeerd en de kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin. Na de kleedkamertour konden kids het Ajax-museum in, waar alle herinneringen verzameld zijn van de afgelopen 108 jaar Ajax.
De rondleiding begint met de roltrap het stadion in. De rondleiding begint met de roltrap het stadion in.
Na de portier gedag gezegd te hebben liepen de kids de Hall of Fame in. Na de portier gedag gezegd te hebben liepen de kids de Hall of Fame in.
De Hall of Fame leidt naar de kleedkamers. Hier werden mooie foto's genomen! De Hall of Fame leidt naar de kleedkamers. Hier werden mooie foto's genomen!
Lucky had erg veel lol en ging werkelijk met iedereen op de foto! Lucky had erg veel lol en ging werkelijk met iedereen op de foto!
Lucky ging ook nog even relaxen in de sauna... Lucky ging ook nog even relaxen in de sauna...
...en even afkoelen in het zwembad! ...en even afkoelen in het zwembad!
In de perskamer... In de perskamer...
In de bestuurskamer... In de bestuurskamer...
Even een kijkje nemen in het stadion... Even een kijkje nemen in het stadion...
...en dan het Ajax-museum bekijken! ...en dan het Ajax-museum bekijken!
Wat een leuke rondleiding en wat een leuke kids! Wat een leuke rondleiding en wat een leuke kids!