Menu

Ajax Kids Club officieel gelanceerd

Op zondag 3 december ging de Ajax Kids Club officieel van start. Nog voor de officiële lancering heeft de Ajax Kids Club inmiddels ruim 1100 leden. Danny Blind en John van 't Schip verrichten zondag vlak voor aanvang van de wedstrijd Ajax-Heerenveen de officiële aftrap voor de Ajax Kids Club, bijgestaan door een een elftal leden. De mascotte van de Ajax Kids Club gaat Lucky Lynx heten.

Fotoverslag

De Ajax Kids Club is er speciaal voor de jongste leden van Ajax. Supporters jonger dan dertien jaar kunnen voor ƒ 35,- per jaar lid worden, waarvoor de Ajacieden een persoonlijke clubpas, een lidmaatschaps-oorkonde en een exclusief welkomst-cadeau krijgen. Tevens ontvangen zij het speciale eigen clubblad en worden de leden uitgenodigd voor de jaarlijkse Ajax Kids Club-dag. Ook krijgen de jonge fans korting op Ajax-artikelen in de Ajax Fanshop en bij Ajax Direct.

Inschrijfformulieren voor de Ajax Kids Club kunnen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur worden aangevraagd via telefoonnummer 020 - 3 11 14 44 (menu-optie 3). Ook via www.ajax.nl kunnen inschrijfformulieren worden aangevraagd.