Menu
Ajax Kids Club op zoek naar grootste fans

Ajax Kids Club op zoek naar grootste fans

Ben jij ook helemaal gek van Ajax? Ben je zenuwachtig als Ajax een wedstrijd moet spelen? Juich je bij elk doelpunt en staat je kamer vol met Ajax-spullen? Ben je niet ouder dan 14 jaar? Doe dan mee met de Ajax Kids Tour bij jou in de buurt.

Ajax komt met een leuk en afwisselend programma van ongeveer 2,5 uur naar voetbalclubs in het land. Iedereen kan meedoen en de toegang is gratis. Je hoeft niet lid te zijn van de betreffende voetbalclub of de Ajax Kids Club, maar je kunt op de dag natuurlijk wel van beide lid worden!

Op de dag staat plezier centraal. Er worden voetbalspelletjes en een quiz gedaan en heel veel foto's gemaakt die je na afloop vanaf de site kunt downloaden of op Hyves kunt plaatsen. In de herstvakantie komt Ajax met de Kids Club in ieder geval naar: Aalten, Groesbeek en Kampen.

Programma
Samen met mascotte Lucky en echte trainers van Ajax krijg je voetbaltrainingen net als de spelers van Ajax. In een team leg je een parcours af met allerlei leuke voetbalspelletjes. Ook speel je de Ajax Fan Quiz, waarin je kan laten zien hoeveel jij van Ajax weet. Net als jouw idolen ga je op de foto met een mooie prijs die Ajax heeft gewonnen en misschien kan je ook wel een kijkje nemen in de echte Ajax-spelersbus! Tussendoor krijg je natuurlijk nog iets te drinken en na afloop krijg je een leuk aandenken mee naar huis.

Aanvang
Het programma van de Ajax Kids Tour start tussen 10.00 uur en 13.00 uur en zal in totaal ongeveer 2,5 uur duren. In je deelnamebevestiging krijg je precies te horen hoe laat de dag begint.

Wil jij ook meedoen?
Ga snel naar www.ajaxkidstour.nl en vul het inschrijfformulier in. Let op: vol is vol!