Menu
Ajax Kids Club Paasontbijt 2009

Ajax Kids Club Paasontbijt 2009

Zaterdag 11 april stond er een heerlijk Paasontbijt op het programma. Het zonnetje scheen in de ArenA en de kids die naar het stadion toe waren gekomen genoten samen met Lucky en de Paashaas van een heerlijke ochtend! Kijk verder voor foto's...


Ajax Kids Club Paasontbijt 2009!!!


Zaterdag 11 april stond er een heerlijk Paasontbijt op het programma. Het zonnetje scheen in de ArenA en de kids die naar het stadion toe waren gekomen genoten samen met Lucky en de Paashaas van een heerlijke ochtend!
Rond 10.00 uur stroomde de ArenA vol met kids en ouders. De kids namen plaats op het platform bij het veld en de ouders konden het gebeuren volgen op de tribune. Dat was helemaal geen straf, want het was lekker lenteweer!
Omdat het tenslotte Pasen was begonnen de kids met een...eitje! Natuurlijk konden er heerlijke boterhammetjes gesmeerd worden terwijl Lucky en de Paashaas rondliepen om met de kids op de foto te gaan. Tijdens het Paasontbijt kon er ook geschilderd worden. De eierdopjes voor de eitjes werden gehuld in allerlei mooie Ajax-kleuren die weer gebruikt konden worden bij het Paasontbijt bij papa en mama thuis!
Na het ontbijt waren de kids helemaal klaar voor het eieren zoeken. De Paashaas had ze alvast in het stadion verstopt en kids konden in groepjes op speurtocht naar het gouden ei. Degene die het gouden ei vond bofte, want die kreeg een kadootje! Tussen het zoeken door werd er een foto gemaakt en kreeg iedereen een beker overheerlijke limonade om bij te tanken voor niemand minder dan...DJ Appelmoes die met de kids de Paas-quiz speelde. De gelukkige winnaar die alle vragen goed had was een meisje: Maaike, en ook zij won een mooie prijs!
Om 12.30 uur was het dan tijd voor de handtekeningensessie. Met pen en papier in de aanslag kwamen de spelers langs in de gracht van het stadion om met alle kids op de foto te gaan. Iedereen kwam langs, zelfs Marco van Basten! Wat cool om alle spelers zo van dichtbij te zien! De spelers vonden het erg leuk dat er zoveel Ajax Kids Club-leden naar het stadion waren gekomen en maakten daarom een extra rondje zodat er geen handtekening vergeten werd! Dank je wel selectie!
Het was een leuke, spannende en gezellige ochtend. En de kids gingen zeker niet met lege handen naar huis! Bij de hoofdingang kregen ze allemaal een poster van de selectie én natuurlijk chocolade eieren! Mjam mjam...Dat was nog eens een Vrolijk Paasfeest!!!

De kids zaten ieder aan hun eigen tafel die vernoemd was naar een speler! De kids zaten ieder aan hun eigen tafel die vernoemd was naar een speler!
De Paashaas kwam bij elke tafel even langs. De Paashaas kwam bij elke tafel even langs.
Even allemaal lachen voor de Paasfoto! Even allemaal lachen voor de Paasfoto!
Lucky maakte veel nieuwe vrienden. Lucky maakte veel nieuwe vrienden.
Wat een lekker Paasontbijt had de Paashaas gebracht zeg! Wat een lekker Paasontbijt had de Paashaas gebracht zeg!
Tijdens het Paasontbijt kon er ook geschilderd worden! Tijdens het Paasontbijt kon er ook geschilderd worden!
De kids konden ook een handtekening vragen aan de Paashaas! De kids konden ook een handtekening vragen aan de Paashaas!
Na het ontbijt werden er eieren gezocht. Wie vindt het gouden ei? Na het ontbijt werden er eieren gezocht. Wie vindt het gouden ei?
DJ Appelmoes was aanwezig om de Paas-quiz te presenteren.<p>. DJ Appelmoes was aanwezig om de Paas-quiz te presenteren.

.

Wie weet er het meest van Ajax af? Wie weet er het meest van Ajax af?
De kids wisten heel veel antwoorden en konden niet wachten om het goede antwoord te geven. De kids wisten heel veel antwoorden en konden niet wachten om het goede antwoord te geven.
Na de quiz was het handtekeningen scoren geblazen! Na de quiz was het handtekeningen scoren geblazen!
Suarez! Suarez! mag ik een handtekening van je! Suarez! Suarez! mag ik een handtekening van je!
De trainer kwam ook nog even langs. Wow! De trainer kwam ook nog even langs. Wow!
De kids kregen allemaal een afscheidskadootje voor op hun kamer en in hun buik! De kids kregen allemaal een afscheidskadootje voor op hun kamer en in hun buik!
En dan nog even snel kijken hoe je op de foto staat! Wat een cool Paasontbijt. En dan nog even snel kijken hoe je op de foto staat! Wat een cool Paasontbijt.