Menu
Ajax Kids Club Persconferentie

Ajax Kids Club Persconferentie

Op zaterdag 4 mei beleefde een tiental Ajax Kids Club leden een heel bijzondere dag. Een dag voor het behaalde kampioenschap tegen Willem II stonden zij oog in oog met vijf Ajaxspelers, tijdens de Ajax Kids Persconferentie in de Amsterdam Arena.

Als ware echte journalisten mochten zij aan iedere speler een originele vraag stellen.
Kolbeinn Sigthorsson, Stefano Denswil, Siem de Jong, Jody Lukoki en Nicolai Boilesen werd het hemd van het lijf gevraagd door de junior reporters van de Ajax Kids Club.

Zo weten we dankzij Alysia dat Jody Lukoki het liefst op een pleintje voetbalt of op de Playstation speelt als hij een dagje vrij is. En Thijmen wist Nicolai Boilesen te ontfrutselen dat ze in Denemarken dol zijn op eten en dat hij roggebrood het allerlekkerst vindt. Stefano Denswil verklapte door een vraag van Daan dat hij 'helemaal los' zou gaan als Ajax kampioen zou worden. We denken zelf dat hij inmiddels nóg aan het feesten is.

Het idool van Siem de Jong toen hij jong was, is zijn huidige assistent trainer Dennis Bergkamp, dit weten we allemaal dankzij Melle. Kolbeinn Sigthorsson leert iedere dag heel veel van zijn trainer Frank de Boer en vertelde aan Annabella dat 'focus' het belangrijkste is tijdens de trainingen en in wedstrijden.

Toen alle vragen waren beantwoord, mochten de reporters nog met alle spelers op de foto en werden er natuurlijk handtekeningen gescoord. Als presentje kregen de deelnemers alvast een aandenken mee naar huis voor het behalen van de 32e landstitel van Ajax.

Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's