Menu
Ajax Kids Club Persconferentie

Ajax Kids Club Persconferentie

Woensdagmiddag 4 februari was de officiële perskamer van Ajax weer even omgebouwd tot een Kids Club-perskamer. Twaalf Ajax Kids Club-leden mochten 5 selectiespelers alles vragen wat zij maar wilden...


Kijk snel verder voor de foto's


Ajax Kids Club Persconferentie


Woensdagmiddag 4 februari was de officiële perskamer van Ajax weer even omgebouwd tot een Kids Club-perskamer. Twaalf Ajax Kids Club-leden mochten Gregory van der Wiel, Robbert Schilder, Maarten Stekelenburg, Rob Wielaert en Jan Vertonghen alles vragen wat zij maar wilden.
De spelers waren stipt op tijd en kregen een luid applaus van de kids. Er werden goede vragen gesteld! Zo weten we inmiddels dat Gregory van der Wiel net jarig is geweest en vroeger een poster van Roberto Baggio op zijn kamer had hangen. Maarten Stekelenburg heeft drie favoriete keepers en één daarvan is Gianluigi Buffon. De selectie maakt niet veel Belgenmoppen want dat durven ze niet volgens Jan Vertonghen. Robbert Schilder gaat één keer in de zes weken naar de kapper en Rob Wielaert is in de krokusvakantie te vinden in het Zuiden want dan viert hij carnaval met zijn vrienden. Wat een scoops hadden de kids zeg!
Natuurlijk gingen de kids na afloop van de persconferentie niet met lege handen naar huis. Iedereen kon een handtekening vragen aan de spelers en natuurlijk was er tijd voor een foto. Kids Club-reporters: dank jullie wel voor jullie goede vragen! We weten weer een hele hoop meer van het leven van een Ajax-speler!
Tijdens de Kids Club-persconferentie is er gefilmd door Ajax TV. Wil je dit filmpje zien? Hou dan dit artikel in de gaten! Wij zullen hier binnenkort de link plaatsten waarmee je het filmpje kunt bekijken.
Kijk voor een fotoverslag snel verder...
De kids werden bij de hoofdingang opgewacht door Lucky! De kids werden bij de hoofdingang opgewacht door Lucky!
Lucky nam de kids mee naar de officiële perskamer van Ajax. Daar stonden de stoelen al klaar voor de spelers. Lucky nam de kids mee naar de officiële perskamer van Ajax. Daar stonden de stoelen al klaar voor de spelers.
Alle kids kregen een persmap waarin ze hun vragen konden bewaren. Alle kids kregen een persmap waarin ze hun vragen konden bewaren.
Eindelijk was het dan zover: de spelers kwamen binnen! Eindelijk was het dan zover: de spelers kwamen binnen!
De kids stelden om de beurt vragen aan de Ajax-spelers. De kids stelden om de beurt vragen aan de Ajax-spelers.
Er werden goede vragen gesteld! Er werden goede vragen gesteld!
Gregory moest erg lachen om de vraag of hij tijdens de wedstrijd wel eens naar de wc moest! Gregory moest erg lachen om de vraag of hij tijdens de wedstrijd wel eens naar de wc moest!
De kids hadden allemaal hun mooiste Ajax-kleren aangedaan! De kids hadden allemaal hun mooiste Ajax-kleren aangedaan!
Jan zat naast Lucky en die twee hadden het erg gezellig samen. Jan zat naast Lucky en die twee hadden het erg gezellig samen.
Welke vraag ga ik nu stellen? Welke vraag ga ik nu stellen?
Is dat echt zo Rob? Jazeker Maarten! Is dat echt zo Rob? Jazeker Maarten!
De Kids Club-reporters luisterden aandachtig naar elkaar. De Kids Club-reporters luisterden aandachtig naar elkaar.
Lucky hield goed bij wat de spelers als antwoord gaven op de vragen van de kids. Lucky hield goed bij wat de spelers als antwoord gaven op de vragen van de kids.
De persconferentie werd gefilmd. Net zoals in het het echt! De persconferentie werd gefilmd. Net zoals in het het echt!
Nog een laatste vraag... Nog een laatste vraag...
Robbert Schilder had er wel plezier in! Robbert Schilder had er wel plezier in!
De spelers moesten soms wel even goed nadenken over een vraag! Gelukkig was lucky er om hen te helpen! De spelers moesten soms wel even goed nadenken over een vraag! Gelukkig was lucky er om hen te helpen!
Na de persconferentie gingen de kids allemaal met de spelers op de foto. Na de persconferentie gingen de kids allemaal met de spelers op de foto.
En toen was het tijd voor foto's en handtekeningen! En toen was het tijd voor foto's en handtekeningen!
Nog even een krabbel van Jan Vertonghen... Nog even een krabbel van Jan Vertonghen...
...en een krabbel van alle andere spelers!<p> ...en een krabbel van alle andere spelers!