Menu
Ajax Kids Club Persconferentie

Ajax Kids Club Persconferentie

Op 24 oktober werd in de officiële perskamer van Ajax de Ajax Kids Club Persconferentie gehouden. Twaalf Kids Club-leden stelden om de beurt hun vragen!

Deze coole kids met reporterambities konden maar liefst vijf spelers van de A-selectie ondervragen:

Jeroen Verhoeven, Ismaïl Aissati, Miralem Sulejmani, Darío Cvitanich en Mitchell Donald!

Alle mini-reporters waren helemaal in Ajax-tenue gehuld en zaten klaar met hun vragen toen de spelers eindelijk de perskamer van de Amsterdam ArenA binnen kwamen. Na wat foto's van ouders en een uitleg van de teammanager David Endt ging de persconferentie van start.

Bij de eerste vraag aan Jeroen Verhoeven "Kan je vrouw ook een balletje trappen" moest iedereen al lachen en was het ijs gebroken. De spelers hadden duidelijk plezier als ze weer eens een gekke vraag kregen van een van de kids. Mitchell, Jeroen en Ismaïl traden op als tolk als Darío of Miralem hun vragen niet begrepen. Wat knap van deze buitenlandse spelers dat ze de vragen beantwoordden in het Nederlands en dat ze dit ook nog eens zo goed deden!

Na afloop van deze leuke persconferentie wist iedereen dat cola het favoriete drankje van Miralem Sulejmani is, dat de beste voetbaltruc van Darío Cvitanich de 'panna' is, en dat Ismaïl Aissati altijd 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kijkt. Wat een verassende onthullingen allemaal!

Wil jij weten wat er nog meer gevraagd en geantwoord werd? Kijk dan snel verder!

De spelers kwamen na de training en de lunch naar de perskamer op de ArenA. De spelers kwamen na de training en de lunch naar de perskamer op de ArenA.

 

David Endt, de teammanager, vond dit zelfgemaakte Ajax-shirt zó mooi dat hij ermee op de foto wilde! David Endt, de teammanager, vond dit zelfgemaakte Ajax-shirt zó mooi dat hij ermee op de foto wilde!

 

De kids zaten allemaal klaar om hun vragen op de spelers af te vuren. De kids zaten allemaal klaar om hun vragen op de spelers af te vuren.

 

Lucky was erbij om te kijken of het allemaal wel goed verliep! Lucky was erbij om te kijken of het allemaal wel goed verliep!

 

Er werden goede vragen gesteld! Er werden goede vragen gesteld!

 

Daniel: Wat doe je het liefst na de wedstrijd? Jeroen: Slapen! Ik heb net een zoontje gekregen dus ik heb mij slaap hard nodig! Daniel: Wat doe je het liefst na de wedstrijd? Jeroen: Slapen! Ik heb net een zoontje gekregen dus ik heb mij slaap hard nodig!
Chaim: Wie kookt er thuis? Ismaïl: mijn moeder! Zij kan hele lekkere kip kerrie maken! Chaim: Wie kookt er thuis? Ismaïl: mijn moeder! Zij kan hele lekkere kip kerrie maken!
Julien: Doe je gel in je haar voor een wedstrijd? Miralem: Alleen als ik weet dat ik speel! Julien: Doe je gel in je haar voor een wedstrijd? Miralem: Alleen als ik weet dat ik speel!
Wouter: Vond je school vroeger leuk? Darío: Ja, ik vond het gezellig op school! Ik had veel goede vrienden die ik ook nog steeds zie. Wouter: Vond je school vroeger leuk? Darío: Ja, ik vond het gezellig op school! Ik had veel goede vrienden die ik ook nog steeds zie.

Daan: Kom je uit een voetbalfamilie? Mitchell: Ja, mijn kleine broertjes voetballen ook! Daan: Kom je uit een voetbalfamilie? Mitchell: Ja, mijn kleine broertjes voetballen ook!
De spelers hadden veel lol met al die leuke vragen! De spelers hadden veel lol met al die leuke vragen!

Soms konden de buitenlandse spelers dingen niet verstaan en dat was erg grappig. Soms konden de buitenlandse spelers dingen niet verstaan en dat was erg grappig.

Gelukkig hadden we hele goede verslaggevertjes die hun vragen heel duidelijk stelden aan de spelers! Gelukkig hadden we hele goede verslaggevertjes die hun vragen heel duidelijk stelden aan de spelers!

Nadat alle vragen waren gesteld was het tijd voor handtekeningen! Nadat alle vragen waren gesteld was het tijd voor handtekeningen!

Iedereen ging op de foto met de spelers... Iedereen ging op de foto met de spelers...

...en natuurlijk werd er een groepsfoto gemaakt! Wat een super persconferentie was dit! ...en natuurlijk werd er een groepsfoto gemaakt! Wat een super persconferentie was dit!

Nog ff High Fiven met Lucky en dan lekker naar huis met al die handtekeningen! Nog ff High Fiven met Lucky en dan lekker naar huis met al die handtekeningen!