Menu
Ajax Kids Club Persconferentie

Ajax Kids Club Persconferentie

Zaterdag 2 oktober stelden twaalf Ajax Kids Club-leden hun vragen aan vijf Ajacieden tijdens de Ajax Kids Club Persconferentie.

De Ajax Kids Club-leden hadden er zin in! In Ajax-tenue, met petten en met spulletjes om te laten tekenen, stapten zij de perskamer van Ajax in. Na een uitleg en een begroeting waren de spelers daar dan eindelijk. Niemand minder dan Mounir El Hamdaoui, Daley Blind, Luis Suárez, Urby Emanuelson en Roly Bonevacia namen plaats achter de tafel. De vragen waren leuk, grappig en soms ook een beetje ondeugend. De spelers hadden het wel naar hun zin en beantwoordden de vragen uitgebreid. Na de persconferentie was er tijd voor het zetten van handtekeningen en het maken van foto's. Na de groepsfoto werden de spelers uitgezwaaid en bedankt voor hun inzet. Het was een leuke persconferentie en de kidsreporters hadden een super Ajax-dag!

De spelers op een rijtje! De spelers op een rijtje!
De kids zaten op de voorste rij en er mocht gefotografeerd en gefilmd worden. De kids zaten op de voorste rij en er mocht gefotografeerd en gefilmd worden.
Mounir El Hamdaoui Mounir El Hamdaoui
Daley Blind Daley Blind

 

Luis Suárez Luis Suárez
Urby Emanuelson Urby Emanuelson
Roly Bonevacia Roly Bonevacia
De kids stelden goede vragen! De kids stelden goede vragen!
Wat een opkomst! Wat een opkomst!
Wat een schatjes! Wat een schatjes!
Lucky was erbij om de kids te helpen. Lucky was erbij om de kids te helpen.
Dit Kids Club-lid had het prima naar haar zin! Dit Kids Club-lid had het prima naar haar zin!
Lucky hielp ook Luis Suárez met de vragen. Lucky hielp ook Luis Suárez met de vragen.
Tijd voor krabbels! Tijd voor krabbels!
De spelers tekenden alles wat de kids maar wilden laten tekenen. De spelers tekenden alles wat de kids maar wilden laten tekenen.
Mounir mag ik je handtekening? Mounir mag ik je handtekening?

 

Nog even op de stoelen van de spelers zitten! Bedankt allemaal en tot ziens! Nog even op de stoelen van de spelers zitten! Bedankt allemaal en tot ziens!

Fotograaf: Emile de Brouwer