Menu
Ajax Kids Club Sinterklaasfeest

Ajax Kids Club Sinterklaasfeest

Op woensdag 1 december 2010 organiseerde de Ajax Kids Club het Grote Ajax Kids Club Sinterklaasfeest!

Om 13.00 uur gingen de deuren van de HMH open voor alle Ajax Kids Club-leden die al weken gewacht hadden op de Sint en zijn pieten.

Zo'n drieduizend kinderen met ouders hadden weer en wind getrotseerd om naar Amsterdam te komen. En wat zagen de kids er prachtig uit! Lucky heeft het druk gehad met het knuffelen en op de foto gaan met al die kleurrijke sintjes en pietjes!

Om 14.15 uur ging de show van start. Eerst kregen we bezoek van de twee boeven Boris en Joris die plannen smeedden om de stem van Coole Piet Diego en Ajax-spelers Urby Emanuelson en Toby Alderweireld te stelen met hun stemmenvangmachine. Er werden liedjes gezongen en er werd gedanst door pieten en alle kinderen zongen en dansten mee.

Dat hoorde Sinterklaas want hij kwam meteen kijken waar al die liedjes vandaan kwamen. Terwijl de kinderen 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht' zongen, kwam hij de zaal binnen. Nadat hij de kinderen begroet had nam de Sint plaats op de stoel van Sinterklaas.

Ondertussen waren Boris en Joris druk bezig met hun plan om de stem van Coole Piet Diego en de twee Ajacieden te stelen. Alle kinderen probeerden hen te waarschuwen, maar helaas...hun stemmen waren weg. Gelukkig lukte het uiteindelijk om de stemmen weer terug te stelen waarna er weer volop sinterklaasliedjes gezongen konden worden.

Om 15.45 uur was het feest afgelopen. Wat een spannende middag was het voor onze Kids Club-leden! De Sint, Coole Piet Diego, Lucky en de Ajax-spelers hebben genoten van het feest. Nu maar hopen dat Sinterklaas op 5 december een heleboel pakjes aflevert bij alle zoete kinderen.

Na het feest werden de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt door de voorzitter van de Supportersvereniging Daniël Dekker. Hieronder kun je zien wie de 'lucky' winaars zijn:

De winnaar van de kleurwedstrijd:
1e prijs: Mascottes Ajax - Feyenoord > Liam van de Berg
2e prijs: Kidsreporter clubblad 4 > Hugo van Overeem
3e prijs: Ajax-clinic > Colin van Peperstraten

Gefeliciteerd allemaal!