Menu
Ajax Kids Club Speurtocht

Ajax Kids Club Speurtocht

Ben jij al aan het kijken wat je moet doen met al je vrije tijd in de Herfstvakantie? Dan kan de Ajax Kids Club je misschien helpen. Trek je speurneuzen-schoenen aan en kom naar de Amsterdam ArenA!

Ajax Kids Club Speurtocht

Ben jij al aan het kijken wat je moet doen met al je vrije tijd in de Herfstvakantie> Dan kan de Ajax Kids Club je misschien helpen. Trek je speurneuzen-schoenen aan en kom naar de Amsterdam ArenA! Hier organiseren de Ajax Kids Club en World of Ajax samen een spannende speurtocht door het Ajax-station heen.

Door middel van een ludieke speurtocht ga je op ontdekkingsreis door het stadion. De groep waarin je zit wordt opgedeeld in teams waardoor goede samenwerking een absolute must is. Onderweg worden vraagstukken opgelost om het stadion nóg beter te leren kennen. Er is contact met "het front" in de commandokamer door middel van portofoons. Het winnende team wordt na afloop in het zonnetje gezet. Uiteraard kan dit stadionbezoek op foto worden vastgelegd door een huisfotograaf. Het bezoek aan het Ajax Museum is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen:
Normale tarief:
Kinderen en volwassenen: € 12,00 per persoon
Foto: € 6,00 per foto

Speciaal tarief voor de Kids Club-leden:
Kinderen en volwassenen: € 10,00 per persoon
Data: donderdagen in de herfstvakantie, 16/10 en 23/10, vertrek elk kwartier, startend vanaf 13.00 uur tot maximaal 15.00 uur.

Hoe boek ik een Speurtocht?
Vooraf reserveren is verplicht.
Informatie of reserveren kan op de volgende manieren:
-Per telefoon: 020- 311 13 36
-Per email: world.of.ajax@amsterdamarena.nl
-Per reserveringsformulier: klik HIER

Wat moet ik nog meer weten?
De tour duurt 2 uur en je bent een half uur in het Ajax museum
De tour is geschikt voor kids van 5 tm 12 jaar

Graag tot ziens in de Amsterdam ArenA!

Wil jij als een echte inspector Gadget door de ArenA speurneuzen?<p> Wil jij als een echte inspector Gadget door de ArenA speurneuzen?

Geef je dan snel op...<p> Geef je dan snel op...

en doe mee aan de leukste speurtocht van je leven!<p> en doe mee aan de leukste speurtocht van je leven!