Menu

Ajax Kids Club trapt af met prijsvraag!

De aftrap van de Ajax Kids Club komt steeds dichterbij, op 1 december a.s. is het zover. Vanaf die datum zullen we het welkomstpakket versturen aan alle kinderen die officieel lid zijn van de Ajax Kids Club. Om officieel lid te worden van de Ajax Kids Club, hoef je alleen maar het aanmeldingsformulier in te vullen en met de handtekening van één van je ouders naar ons op te sturen. Dé aftrap Nog even geduld en dan trappen we af voor de Ajax Kids Club. Om de start van de Ajax Kids Club te vieren, gaan we iets heel bijzonders doen. Tijdens de wedstrijd Ajax - SC Heerenveen op 3 december a.s. zal de aftrap van de Ajax Kids Club worden gevierd. En jij maakt kans om erbij te zijn. We mogen namelijk elf Kids Club-leden gelukkig maken met een fantastische prijs! Dé prijs Stel je eens voor…Een volle Amsterdam ArenA, duizenden mensen klappen hun handen bijna stuk. De spanning is niet meer te houden. De godenzonen komen bijna het veld op, klaar voor de wedstrijd. En daar komen ze alle elf….. Nee, 22 Ajax-helden! Speciaal voor deze gelegenheid mogen, voor één keer, elf leden van de Ajax Kids Club als spelersguide met de spelers het veld op! Stel je eens voor dat jij bijvoorbeeld met Cristian Chivu de mat betreedt...s

Is het ook jouw grote droom om dicht bij de spelers op het veld in een volle Amsterdam ArenA te staan? Dit is je kans! Onderaan deze pagina vind je de prijsvraag. Geef antwoord op de vragen en maak de slagzin zo origineel mogelijk af. En wie weet sta jij dan tijdens Ajax - SC Heerenveen naast de spelers op het veld! Een deskundige Ajax-jury zal uit de goede inzendingen, de elf mooiste slagzinnen kiezen.

Stuur je antwoorden met dit prijsvraagformulier zo snel mogelijk naar de Ajax Kids Club. Zorg ervoor dat het formulier uiterlijk 20 november a.s. bij ons binnen is. En maak kans op het speciale wedstrijdbezoek! De gelukkige prijswinnaars krijgen zo snel mogelijk schriftelijk bericht thuis.

Heel veel succes met de prijsvraag!

Wil jij ook lid worden van de Kids Club van Ajax? Kijk dan snel op de informatiepagina.