Menu

Ajax Kids Club-dag in district Zuidwest

Op 3 mei wordt er een te gekke dag georganiseerd voor de Ajax Kids Club-leden en juniorleden van de Supportersvereniging Ajax die in de regio Vlissingen/Middelburg, Etten-Leur en Sleeuwijk wonen. Als je hier in de buurt woont, krijg je automatisch een briefje thuisgestuurd, maar wij willen je vast vertellen wat een te gekke dag het gaat worden!

Het programma is als volgt: Met de bus naar de Amsterdam Arena met een leuke film onderweg én een Ajax-kwis met Mooie prijzen. Bij de Amsterdam ArenA aangekomen, gaan we onder leiding van een gids dit multifunctionele stadion verkennen. De rondleiding wordt afgesloten met een bezoek aan het Ajax-museum. In het museum kun je onder andere de gewonnen bekers van dichtbij bekijken en kun je de mooiste Ajax-doelpunten opnieuw beleven. Na afloop van het bezoek aan de thuisbasis van Ajax 1 vertrekken we naar Sportpark De Toekomst. Op dit sportcomplex traint de Ajax-jeugd en wij mogen hier een kijkje achter de schermen nemen van de jeugdopleiding van Ajax. Omdat we jullie niet met een lege maag naar huis willen laten gaan, eten we nog een lekker frietje op Sportpark De Toekomst voordat we de bus in stappen richting huis.

Vriendje of vriendinnetje mee? Natuurlijk mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen en die hoeft geen lid te zijn van de Ajax Kids Club of van de Supportersvereniging Ajax!

Kosten Leden van de Ajax Kids Club en de Supportersvereniging Ajax krijgen maar liefst 20 gulden korting! Dus wordt het voor jou geen 50 gulden, maar 30 gulden! Als je vriendje of vriendinnetje geen lid is kost kost het voor hem of haar wel 50 gulden.

We hopen je te zien op 3 mei!