Menu

Ajax Kids Club-duo interviewt van der Gun

Leden van de Ajax Kids Club schijnen over bijzondere interview-technieken te beschikken. Zo bijzonder zelfs, dat het maandblad Elf zich bij de Kids Club meldde met de vraag of zij niet twee reporters konden leveren. Tuurlijk!

En zo kwam het dat vrijdagmiddag Whitney Knorr en Martijn Verhoeven, Ajax Kids Club-leden van het eerste uur, zich meldden in de Arena. Zij gingen samen hun favoriete Ajacied Cedric van der Gun interviewen.

Beiden hadden een lijstje gemaakt met vragen voor de snelle speler van Ajax. Zo kunnen we vast verklappen dat Van der Gun zelf het liefst speelt op de "nummer-10 positie" en dat hij Piet Keizer kiest in zijn All Star Team.

Van der Gun steldde na afloop de Kids Club-reporters ook een vraag: of ze tevreden waren met de antwoorden die hij had gegeven. Beiden knikten eensgezind ja. Zij lieten deze kans natuurlijk niet schieten om ook nog een handtekening te vragen aan de jonge Ajacied, die met geduld en precisie aan dit verzoek voldeed.

Het gehele interview is te lezen in de Elf Kids Krant. De krant is bijgesloten in het maandblad Elf, die vanaf 12 juli in de winkels ligt.