Menu
Ajax Kids Club-lid naar AC Milan - Ajax

Ajax Kids Club-lid naar AC Milan - Ajax

Woensdag 8 december moesten Lucky en Marco van Drie uit Amersfoort heel vroeg opstaan...Marco won via de 10-10-10 actie een vliegreis en kaartjes voor de wedstrijd AC Milan - Ajax, aangeboden door AEGON.

Marco ging niet alleen naar Italië; hij mocht zijn vader meenemen. Dat is boffen!

Voor dag en dauw stond Lucky Marco en zijn vader op te wachten op Schiphol, vanwaar het de dagvlucht van OAD vertrok richting Milaan. Toch vond Marco het helemaal niet erg om zo vroeg op te staan. Hij gaat immers zijn helden in actie zien...helemaal in Italië!

Marco kreeg van Lucky een Ajax-shirt met zijn naam 'Van Drie' erop zodat hij als een echte Ajacied op het vliegtuig kon stappen. De Van Drietjes waren er helemaal klaar voor en toen het moment dan eindelijk aangebroken was begon het toch wel een beetje te kriebelen. Marco: "Ik heb al een paar jaar niet gevlogen dus ik vind het wel spannend." Lucky heeft Marco en zijn vader tot aan de gate uitgezwaaid en hoopt dat Marco Ajax vanavond geluk brengt in Milaan.

Eindelijk zaten ze dan in het vliegtuig en de stemming zat er goed in! Het vliegtuig zat namelijk vol met Ajax-supporters die Ajax allemaal een warm hart toedragen en hopen dat ze hun club vanavond zien winnen. Hup Ajax hup!

Marco zal een verslag schrijven van de wedstrijd en deze zullen wij op www.ajax.nl/kids plaatsen, samen met alle indrukken en ervaringen die hij opdeed.

Wordt dus vervolgd!