Menu
Ajax Kids Tour in Almere

Ajax Kids Tour in Almere

Almere was the place to be op donderdag 1 maart! Lucky en de zijnen gingen naar voetbalclub Almere City om daar op zoek te gaan naar de grootste Ajax-fans.

Ver hoefden zij niet te zoeken want de kids stroomden 's ochtends in grote getalen toe. Ajax heeft een samenwerkingsverband met Almere City en dus was er veel roodwit te zien. De spelersbus arriveerde onder grote belangstelling, waarna deze opengesteld werd voor foto's.
Het komt niet elke dag voor dat je even op de stoel van Toby, Jan, Gregory, Miralem, Kenneth, Jasper, Jeroen, Vurnon, Eyong, André, Nicolai, Ismaïl, Derk, Daley, Dmitry, Lorenzo, Christian, Theo, Siem, Davy, Ruben, Nicolás, Aras, Ricardo, Mats, Thulani of trainer de Boer mag zitten.

Maar er was nog meer te doen. Onze Ajax-fans deden mee aan allerlei spelonderdelen en lieten zien hoe groot hun liefde voor voetbal is. Wat kunnen die kids bij Almere City voetballen! Leuke bijkomstigheid was dat de spelers van Almere City op het hoofdveld aan het trainen waren.
Almere City is dan ook een mooie club, met een mooi complex, waar het Ajax-gevoel zichtbaar was en waar veel kids heel veel plezier beleven aan hun sport.

Wij hebben er een mooie fotoreportage van gemaakt.

Foto's

Via de knop hieronder kom je bij alle foto's die deze dag gemaakt zijn. Deze kan je ook allemaal downloadem en delen via Hyves en Facebook!

Klik hier om naar de foto's te gaan!