Menu
Ajax Kids Tour in de Arena is vol!

Ajax Kids Tour in de Arena is vol!

Het seizoen zit er op voor de voetballers van Ajax, ze mogen op vakantie. En als de voetballers op vakantie gaan, mag Lucky ook op vakantie. Maar voordat Lucky lekker gaat bakken in de zon, is er nog een heel bijzondere Ajax Kids Tour. In de Arena! Ja, echt: in de Arena, op de kampioensgrasmat van Ajax!

De speciale editie van de Ajax Kids Tour is op maandag 9 juni (Pinksteren). De leden van de Ajax Kids Club kunnen zich vandaag (vrijdag 23 mei) vanaf 12.00 uur opgeven.

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je uiterlijk 2 juni een uitgebreide e-mail met informatie over deze bijzondere dag. De Ajax Kids Tour begint om 09.30 uur tot 12.30 uur. Alleen als je lid bent of lid wordt van de Ajax Kids Club kan je meedoen, deelname is natuurlijk gratis. Wil je vriendjes, broertjes/zusjes of familie meenemen? Geen probleem! Al je fans mogen je vanaf de tribune aanmoedigen.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en is het formulier van de website afgehaald. Iedereen die het formulier heeft ingevuld tot maandag 26 mei 09.00 uur is erbij en ontvangt in de loop van deze week bericht!
Veel plezier alvast op 9 juni.