Menu
Ajax Kids Tour in Heemskerk

Ajax Kids Tour in Heemskerk

Lucky en de Ajax Kids Club waren gisteren in Heemskerk. Dit keer waren er ook een paar spelers mee afgereisd om de kids te begroeten.

Vooral de meisjes werden op hun wenken bediend want onder de spelers was Ajax-idool Gregory van der Wiel. Deze had onderweg naar Heemskerk al getwitterd dat hij eraan kwam en dat trok nogal wat bekijks. Hij had het maar druk met het tekenen van allerlei roze telefoonhoesjes en wat nog meer. Maar ook Kolbeinn Sigthórsson, Joël Veltkamp en Ricardo Kip mochten een heleboel krabbels zetten. Gelukkig stond Lucky hen bij en zorgde dat alles goed verliep.

De kids waren dolenthousiast en stonden 's ochtends langs te lijn te trappelen om het gras op te mogen. Gehuld in Ajax-tenues en gewapend met voetbalplezier begonnnen de kids na wederom een goede warming up aan de spelonderdelen. Gelukkig bleef het droog en kon er dus lekker gevoetbald worden. Heemskerk barst van het talent, maar vooral van de Ajax-fans. En wat een leuke club is Odin '59!

Wil je zien hoe leuk? Bekijk dan snel de foto's.

Vandaag gaat de Ajax Kids Tour trouwens naar Almere City. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

Foto's

Via de knop hieronder kom je bij alle foto's die deze dag gemaakt zijn. Deze kan je ook allemaal downloadem en delen via Hyves en Facebook!

Klik hier om naar de foto's te gaan!