Menu
Ajax Kids Tour in Rijnsburg

Ajax Kids Tour in Rijnsburg

Dinsdag 21 februari reisde de Ajax Kids Tour-karavaan af naar Rijnsburg in het Westen van het land.

Lucky ging mee en zag een hele hoop enthousiaste kids die naar Rijnsburg waren gekomen om te laten zien hoe groot hun clubliefde is en waarom zij de grootste Ajax-fans zijn. En groot is de liefde voor Ajax! Want we zagen Ajax-shirts, Ajax-petten, Ajax-sjaals en daarnaast natuurlijk ook de nodige Ajax Kids Club-petten.

De dag ging van start met een stevige warming up die de kids kregen van de teambegeleiders. Want wil je lekker kunnen rennen dan moeten de spieren eerst even losgemaakt worden. Ook Lucky deed mee en na een kwartiertje rekken en strekken kon er zo goed voorbereid aan de spelonderdelen begonnen worden.

Dat de kids veel naar Ajax 1 kijken was ook te zien want er werd lekker gevoetbald; we zagen veel balgevoel met scherpe passes en mooie doelpunten. Lucky kon zijn geluk niet op! En dan zat het weer ook nog mee; een zonnetje met een fris windje boven het lekkere groene gras.

In totaal deden er zo'n 200 kids mee die óf lid van de Ajax Kids Club waren of van Rijnsburgse Boys.
Het was een leuke, sportieve dag met een hoog Ajax-gehalte.

En nu op naar de volgende lokatie!

Foto's

Via de knop hieronder kom je bij alle foto's die deze dag gemaakt zijn. Deze kan je ook allemaal downloadem en delen via Hyves en Facebook!

Klik hier om naar de foto's te gaan!