Menu
Ajax Kids Tour in Waalwijk

Ajax Kids Tour in Waalwijk

Op zaterdag 13 juli 2013 speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Deze wedstrijd begint om 16.00 uur. Wil jij hier gratis naartoe en daarvoor ook nog een leuke activiteit meemaken? Geef je dan op voor de Ajax Kids Tour in Waalwijk op 13 juli!

De Ajax Kids Tour is exclusief voor leden van de KidsClub tussen 6 en 12 jaar. Je gaat onder begeleiding van een enthousiaste teambegeleider langs acht verschillende spelletjes. Hierbij kan je laten zien dat je een echte Ajaxfan bent.

De activiteit vindt plaats van 12.00 tot 15.30 uur, waarna we met z’n allen de wedstrijd RKC – Ajax in het stadion gaan bekijken. Alleen kids die lid zijn of lid worden van de Ajax Kids Club kunnen meedoen en deelname is gratis! Dat betekent dat je ook een gratis kaartje krijgt voor de wedstrijd. Wil je meer personen (ouders, vriendjes, etc.) meenemen om samen de wedstrijd te bekijken? Dat kan! Via onderstaande website kan je gemakkelijk extra kaarten aanschaffen. Speciaal voor dit evenement is er een tribunevak gereserveerd tot 1 juli, zodat jullie in hetzelfde vak komen te zitten. Kies hiervoor Vak HH in het online kaartverkoopschema.

Om je aan te melden dien je onderstaand formulier in te vullen. De inschrijving loopt t/m 1 juli. Op uiterlijk 9 juli ontvangen alle deelnemers een informatie- en bevestigingsmail. Let op: er kunnen maximaal 120 leden meedoen, dus wees er snel bij!

Voor het bijkopen van extra kaarten, moet je naar www.onlineticketservice.nl. Woon je in de buurt? Dan kun je ook kaarten kopen bij de stadionkassa van het Mandemakers Stadion.

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt en de inschrijving gesloten!