Menu
Ajax Kids Tour vol!

Ajax Kids Tour vol!

De Ajax Kids Club heeft een heleboel Ajax-fans! Er hebben zich zoveel kids opgegeven dat we helemaal vol zitten!

Alle lokaties van de Ajax Kids Tour in de herfstvakantie en alle plekjes zijn vergeven. Wij zullen zo snel mogelijk nieuwe lokaties bekend maken op de site. Blijf dus goed de site checken.

Wil je helemaal niks missen? Meld je dan snel aan voor Kids Mail op de homepage van www.ajaxkidsclub.nl!Wat is de Kids Tour?
Ben je niet ouder dan 14 jaar? Dan kun je meedoen aan de Ajax Kids Tour bij jou in de buurt.

Ajax komt met een leuk en afwisselend programma van ongeveer 2,5 uur naar voetbalclubs in het land. Iedereen kan meedoen en de toegang is gratis. Je hoeft niet lid te zijn van de betreffende voetbalclub of de Ajax Kids Club, maar je kunt op de dag natuurlijk wel van beide lid worden!

Op de dag staat plezier centraal. Er worden voetbalspelletjes en een quiz gedaan en heel veel foto's gemaakt die je na afloop vanaf de site kunt downloaden of op Hyves kunt plaatsen.

Dit jaar proberen we zo veel mogelijk locaties aan te doen, dus misschien komen we ook bij jou in de buurt. Zeker zijn in de komende herfstvakantie: Aalten, Groesbeek en Kampen.

Programma
Samen met mascotte Lucky en echte trainers van Ajax krijg je voetbaltrainingen net als de spelers van Ajax. In een team leg je een parcours af met allerlei leuke voetbalspelletjes. Ook speel je de Ajax Fan Quiz, waarin je kan laten zien hoeveel jij van Ajax weet.

Net als jouw idolen ga je op de foto met een mooie prijs die Ajax heeft gewonnen en misschien kan je ook wel een kijkje nemen in de echte Ajax-spelersbus!

Tussendoor krijg je natuurlijk nog iets te drinken en na afloop krijg je een leuk aandenken mee naar huis.

Aanvang
Het programma van de Ajax Kids Tour start tussen 10.00 uur en 13.00 uur en zal in totaal ongeveer 2,5 uur duren. In de komende dagen ontvangen alle deelnemers een bevestigingsmail waarin de aanvangstijden worden vermeld.