Menu

Ajax Kids Tour Zuid-West Nederland en België

Op zaterdag 16 november aanstaande organiseren we speciaal voor de leden uit Zeeland, Noord-Brabant en België de Ajax Kids Tour! Ben je benieuwd hoe een training van de huidige landskampioen er uitziet? Schrijf je dan in voor deze dag!

We beginnen deze dag met een bezoek aan de training van Ajax. Na afloop van de training is er genoeg tijd om handtekeningen te verzamelen (let op: zie ‘Training Ajax en handtekeningensessie’ op de achterkant van deze brief). Na de training gaan we een kijkje nemen in het stadion van je favoriete club. Samen met een enthousiaste gids ga je op ontdekkingstocht door de Amsterdam Arena. Je bezoekt bijzondere plekken zoals de dug-out aan de rand van het veld, de perskamer én de hoogstgelegen stoeltjes op de tweede ring.

Deze spannende tocht wordt afgesloten met een bezoek aan het Ajax Museum. De kampioensschaal, Amstel Cup én Johan Cruijff Schaal kun je hier vinden. Ook de Europa Cup I, persoonlijke bezittingen van bekende Ajacieden en andere zwaarbevochten trofeeën zijn te bewonderen in het museum. Kortom: het Ajax Museum is een onvergetelijke reis door de rijke 102-jarige geschiedenis van Ajax.

Hierna vertrekken we met z’n allen naar Sportpark De Toekomst voor een lunch én mogen we - in de vorm van een rondleiding - een kijkje achter de schermen nemen bij deze wereldberoemde Jeugdopleiding. Na de lunch zullen we een wedstrijd van één van de jeugdelftallen bijwonen en rond 16.00 uur vertrekken we weer richting huis.

Belangrijke informatie voor de ouders

Vervoer
Via 2 routes met verschillende opstapplaatsen zullen we per bus richting de Amsterdam Arena vertrekken:
· Route 1: via de opstapplaatsen Vlissingen – Bruinisse – Rotterdam naar Amsterdam.
· Route 2: via de opstapplaatsen Antwerpen – Bergen op Zoom – Breda – Sleeuwijk naar Amsterdam.
Hiervoor geldt dat er voor iedere opstapplaats minimaal 5 deelnemers moeten zijn.

Inschrijftermijn
Zoals aangegeven in onze schriftelijke uitnodiging van 4 oktober jl. dient de inschrijving van uw zoon of dochter uiterlijk 1 november aanstaande in ons bezit te zijn. Let op: alleen aanmeldingen via de speciale bon in de brief worden in behandeling genomen. Zodra uw zoon/dochter is ingedeeld ontvangt u een bevestiging.

Aantal inschrijvingen
Per bus kunnen er maximaal 50 kinderen mee. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal worden bepaald of er meerdere bussen zullen worden ingezet. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn voor een tweede bus, dan zullen deze inschrijvingen op de reservelijst worden gezet.

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Training Ajax en handtekeningensessie
De selectie traint dagelijks (uitgezonderd dinsdag) om 10.30 uur. Zo ook op zaterdag 16 november a.s.. Na afloop van de training zijn de spelers beschikbaar voor handtekeningen. De kinderen dienen zelf voor stiften, pennen, en evt. een fotocamera te zorgen.

Wij verzoeken u om uw zoon/dochter van te voren goed te informeren dat er een kleine kans bestaat dat, in uitzonderlijke gevallen, de buitentraining op het allerlaatste moment wordt afgelast door de trainer.

Kosten
De kosten bedragen € 22,00 voor leden van de Supportersvereniging Ajax (t/m 12 jaar) of Ajax Kids Club. Niet-leden of SVA-leden van 12 jaar en ouder betalen € 30,00. Dit bedrag is inclusief: rondleiding Arena en De Toekomst, bezoek Ajax Museum, lunch en frisdrank in de bus (terugweg).

Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer 52.03.63.442 t.n.v. Supportersvereniging Ajax te Amsterdam, o.v.v. Kids Tour Zuidwest, je naam en lidnummer.

Programma Ajax Kids Tour
· Rondleiding door de Amsterdam Arena
· Bezoek training + verzamelen handtekeningen
· Bezoek Ajax Museum en Ajax Fanshop
· Lunch Sportpark De Toekomst
· Rondleiding De Toekomst
· Bezoek wedstrijd Jeugdelftal
Rond 16.00 uur zal de terugreis worden aanvaard.

Informatie
Mocht u na het lezen van deze brief nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van de Ajax Kids Tour via telefoonnummer: 06 – 531 717 69 of via e-mail kidsclub@ajax.nl