Menu
Ajax klaar voor Celtic

Ajax klaar voor Celtic

Ajax werkte dinsdagochtend de laatste training af voor het treffen met Celtic, woensdagavond in de Amsterdam ArenA. Lesly de Sa en Lerin Duarte, beide herstellende van blessures, waren ook weer van de partij.

Met Duarte gaat het de goede kant op, maar hij zit nog niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Celtic, woensdagavond in de Amsterdam ArenA. Frank de Boer verwacht dat de middenvelder na de komende interlandperiode weer zijn eerste minuten gaat maken. De Sa is inmiddels wel fit genoeg, maar De Boer geeft tegen Celtic andere spelers de voorkeur. Niklas Moisander is wel teruggekeerd in de wedstrijdselectie. De Fin is hersteld van een knieblessure en deed maandag al een helft mee met Jong Ajax. Dinsdag trainde Moisander ook mee met Ajax 1 en hij lijkt klaar voor een rentree op het hoogste niveau. Toch begint hij tegen Celtic niet in de basis, dat is nog te vroeg.

Niklas Moisander (links) maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax 1. Niklas Moisander (links) maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax 1.
Ajacieden op weg naar de laatste training voor het duel met Celtic. Ajacieden op weg naar de laatste training voor het duel met Celtic.
De training begon met veel rek- en strekwerk. . De training begon met veel rek- en strekwerk. .
De pers mocht alleen het begin van de training bijwonen, daarna ging Frank de Boer 'achter gesloten deuren' verder met de voorbereidingen op Celtic. De pers mocht alleen het begin van de training bijwonen, daarna ging Frank de Boer 'achter gesloten deuren' verder met de voorbereidingen op Celtic.
Ajax-spits Kolbeinn Sigthórsson (midden) houdt geconcentreerd de bal in de lucht Ajax-spits Kolbeinn Sigthórsson (midden) houdt geconcentreerd de bal in de lucht
Ook Lesly de Sa is weer op de goede weg terug na een bovenbeenblessure. Ook Lesly de Sa is weer op de goede weg terug na een bovenbeenblessure.