Menu
Ajax klaar voor duel met Ajax Zaterdag 1

Ajax klaar voor duel met Ajax Zaterdag 1

Ajax trainde vrijdag voor het laatst in aanloop naar het eerste oefenduel tijdens de voorbereiding. Zaterdag speelt Ajax 1 op sportcomplex de Toekomst tegen de zaterdagamateurs van de club.

Zoals overal in Nederland waren de gedachten bij Ajax vrijdagochtend ook een beetje bij het Nederlands elftal. Op de dag dat Nederland het in de kwartfinale van het WK tegen Brazilië opneemt, was de focus bij de Ajacieden echter ook gericht op de eerste oefenwedstrijd het seizoen.

Zaterdag speelt het team van Martin Jol tegen het team van Constantijn Schouten. Kortom; Ajax tegen Ajax. Een bijzonder duel, dat voor de tweede keer in de historie op het programma staat. Afgelopen januari namen de profs en amateurs het voor eerst tegen elkaar op tijdens het trainingskamp in Portugal. Die ontmoeting in de Algarve eindigde in een 7-0 zege voor Ajax 1.

Ajax 1 - Ajax Zaterdag 1 begint zaterdag om 11.00 uur op sportcomplex de Toekomst.

Kom naar de eerste oefenwedstrijd van Ajax! Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,-. Speciale kinderkaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,-. Zaterdag vanaf 9.30 uur is er kassaverkoop aan de poort van de Toekomst. Voor dit oefenduel geldt een vrije verkoop, je hebt dus geen Club Card nodig.

Bestel hier je kaarten

Johan Kappelhof en Hyun Jun Suk tijdens een van de loopoefeningen. Johan Kappelhof en Hyun Jun Suk tijdens een van de loopoefeningen.
Sommige Ajacieden trainden niet met de Jabulani, maar met een speciale bal. Sommige Ajacieden trainden niet met de Jabulani, maar met een speciale bal.
De drinkpauzes waren vrijdagochtend bijzonder welkom. De drinkpauzes waren vrijdagochtend bijzonder welkom.