Menu
Ajax klaar voor kraker in Enschede

Ajax klaar voor kraker in Enschede

Ajax is klaar voor de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente. Vrijdagochtend trainde het team van Frank de Boer voor het laatst op weg naar het duel in de Grolsch Veste. Siem de Jong, Daley Blind en Christian Eriksen, die tegen AZ uit voorzorg aan de kant bleven, zijn zaterdag weer inzetbaar.

Tijdens de afsluitende training zorgde een speciale oefening uit het rugby voor hilariteit. De spelers wierpen zich met de handen op de rug in een scrum waarin ze op de been moesten zien te blijven. Hopelijk blijft Ajax zaterdagavond ook overeind in Enschede. Een zege op FC Twente is meer dan gewenst na de teleurstellende uitschakelingen in de Europa League en KNVB Beker.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Siem de Jong controleert de bal met zijn hoofd. Siem de Jong controleert de bal met zijn hoofd.
Frank de Boer controleert de bal en houdt tegelijkertijd overzicht. Frank de Boer controleert de bal en houdt tegelijkertijd overzicht.
Frank de Boer kijkt toe bij de 'rugby scrum' op het trainingsveld. Frank de Boer kijkt toe bij de 'rugby scrum' op het trainingsveld.
Kenneth Vermeer staat zaterdagavond weer onder de lat tegen FC Twente. Kenneth Vermeer staat zaterdagavond weer onder de lat tegen FC Twente.
Niklas Moisander haalt uit. Niklas Moisander haalt uit.
Joël Veltman aan de bal tijdens het partijspel. Joël Veltman aan de bal tijdens het partijspel.